U Los Angelesu je održana 74. dodjela filmskih nagrada Zlatni globus. Kao i obično, na dodjeli su se pojavile brojne filmske i televizijske zvijezde

Blake Lively zablistala je na 74. dodjeli nagrada Zlatni globus. Lijepa 29-ogodišnja mama na pojavila se na crvenom tepihu uz pratnji supruga Ryana Reynoldsa i ukrala pažnju prisutnih fotografa.

Dodjela Zlatnih Globusa smatra se uvertirom za dodjelu Oscara koja će se ove godine održati 26. veljače pa zvijezde u ovoj svečanoj prigodi uvijek odlučuju za glamurozna izdanja.

Blake je pažnju plijenila u baršunastoj crnoj haljini modne kuće Versace koja joj je savršeno pristajala. Zahvaljujući strateški pozicioniranim zlatnim džepovima haljina je vizualno pojačavala dojam figure pješčanog sata i laskala majčinskim oblinama lijepe Blake koja je nedavno obožavateljima priznala da želi opet stati u stare traperice, ali ipak neće žuriti s mršavljenjem.

U ovom glamuroznom izdanju istaknuo se i nakit Lorraine Schwartz, a štikle je glumica odabrala kod svog omiljenog dizajnera cipela – Christiana Louboutina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju