Američka glumica u posljednjih se nekoliko godina nametnula kao prava trendseterica, a titule odvažne modne predvodnice ne odriče se niti u trudnoći. Štoviše, blaženo stanje potaknulo ju je da bude još zaigranija u svojim kombinacijama koje su gotovo uvijek popraćene cipelama, gležnjačama i čizmama s visokim potpeticama

Blake Lively uživa u trudnoći i priprema se postati po prvi put majka. Blaženo stanje ne sprečava je u obavljanju svakodnevnih obaveza niti u odijevanju raskošnih modnih izbora koje su u posljednje vrijeme isključivo popraćene cipelama s visokom potpeticom.

Bez obzira radi li se o kožnatim tajicama, toplom jesenskom pletivu ili životopisnom ponču, ona će svaki komad spariti s odgovarajućom dodatkom – predizmenzioniranim torbama i ženstvenom obućom.

I u trudnoći Blake Lively odlično nosi modne trendove, a ne odriče se ni cipela, gležnjača i čizama s visokom potpeticom.

Američka glumica ne libi se uskočiti niti u odvažne haljine koje naglašavaju njenu lijepu put i raskošne obline, te ih majstorski spariti s trendi štiklama.

Blake Lively u zadnjih nekoliko mjeseci zauzeta je i uređivanjem vlastite internetske stranice po imenu Preserve.us koja obuhvaća lifestyle teme – sve od umjetnosti i filma, preko gastronomije, šopinga i mode.

Prekrasna Blake iskoristila je upravo ovu platformu za objavu sretne vijesti – da s 38 godina straim suprugom Ryanom Reynoldsom očekuje prvo dijete.

U našoj fotogaleriji pogledajte najbolja trudnička izdanja lijepe Blake Lively koja se ne odriče visokih potpetica.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju