Blake Lively i Ryan Reynolds prošetali su ulicama New Yorka u društvu svog prijatelja, slavnog glumca Hugha Jackmana koji je sa slavnim parom proslavio svoj 55. rođendan. Dobro raspoloženi trojac imao je pratnju tjelohranitelja, a jedan od njih u kolicima je vozio Blakeinu i Ryanovu četverogodišnju kći Betty.

Galerija Blake Lively u gležnjačama modne kuće Chanel - 4 Blake Lively u gležnjačama modne kuće Chanel - 2 Blake Lively u gležnjačama modne kuće Chanel - 1 +4 Blake Lively nosi Chanelovu torbicu iz jesenske kolekcije 2011. godine

Hugh, Blake i Ryan vrlo su opušteno prošetali New Yorkom u ležernim odjevnim kombinacijama, Blake i Ryan u pletenim puloverima, dok je slavljenik Hugh Jackman odabrao trenirku. Damina kombinacija privukla je najviše pažnju, a lijepa glumica izgledala je baš dobro u udobnom puloveru oversized kroja svijetlo smeđe boje, s pletenicama i povišenom širokom kragnom.

Blake Lively u gležnjačama modne kuće Chanel - 3 Blake Lively i Ryan Reynolds prošetali su New Yorkom u društvu Hugha Jackmana (Foto: Profimedia)

Dolje je nosila svijetlo plave traperice s izblijedjelim efektom širih nogavica mrkva kroja, a na nogama gležnjače u stilu finijih gojzerica. Radi se o gležnjačama modne kuće Chanel, modelu iz kolekcije jesen/zima 2018. koju je dizajnirao Karl Lagerfeld. Gojzerice na vezanje dolaze u kombinaciji bež i crne tkanine te crne kože te su na jeziku ukrašene Chanelovim logom.

Blake Lively u gležnjačama modne kuće Chanel - 6 Blake Lively u gležnjačama modne kuće Chanel (Foto: Profimedia)

Kultna francuska modna kuća bila je glumičin odabir i kada je riječ o torbi, a nosila je model iz 2011. godine izrađen od materijala nalik bukleu ukrašen svjetlucavim detaljima i kamenčićima. Torbica ima lanac isprepleten s tkaninom koji je Blake Lively stavila preko tijela.

Blake Lively nosi gležnjače modne kuće Chanel iz kolekcije 2018. godine Blake Lively nosi gležnjače modne kuće Chanel iz kolekcije 2018. godine (Foto: www.therealreal.com)

Šareno, šareno, i još malo šarenog: Izdanje Blake Lively u fantastičnim štiklama od tvida Blake Lively u minici i salonkama - 6 Blake Lively u minici i salonkama - 3 Blake Lively u minici i salonkama - 5 +5 Blake Lively nosi salonke od tvida modne kuće Christian Louboutin

Blake Lively u sjajnom "golom" kombinezonu koji ne prelazi granicu dobrog ukusa Michael Kors i Blake Lively Blake Lively u kombinezonu s potpisom Michaela Korsa U Korsov kombinezon boje kože ušivene su sitne zlatne šljokice +2 Blake Lively na reviji Michaela Korsa

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju