Danijela Dvornik preporodila se i transformirala svoje tijelo otkako je potpuno promijenila načine prehrane i počela vježbati. Rezultate vježbanja redovito dijeli sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama, a objavila je i video iz kojeg se najbolje vidi impresivan Danijelin napredak

Danijela Dvornik strogo se pridržava dijete te svakodnevno vježba i zahvaljujući disciplini dosad je smršavila 14 kilograma, odnosno skinula 3 konfekcijska broja. Danijelina transformacija inspirira i druge žene da zavole zdraviji način života i da brinu o svome duhu i tijelu.

A na vježbanje će mnoge sigurno potaknuti i video kojeg je Danijela Dvornik objavila na društvenim mrežama, a u kojem u teretani radi skokove. Koliko je napredovala u izvođenju ove zahtjevne vježbe za jačanje mišića nogu i stražnjice jasno je iz komentara kojim je Danijela popratila video.

Danijela Dvornik strogo se pridržava dijete te svakodnevno vježba i zahvaljujući disciplini dosad je smršavila 14 kilograma, odnosno skinula 3 konfekcijska broja

'A počela sam tako da nisam mogla ni 2 skoka. Danas radim uredno 3 serije po 15 skokova', napisala je Danijela Dvornik.

Skokovi kakve radi Danijela izvode se tako da se s nogama raširenim malo manje od širine ramena stane u čučanj i zatim skače na način da se nakon svakog skoka vraća u čučanj. Ruke su skvrčene u laktovima sa šakama položenima ispred grudi. Pri svakom skoku ruke se ispruže u zrak, a pri povratku u čučanj treba ih vratiti ispred grudi. Želite li i ravan i čvrst trbuh isprobajte vježbu koja zamjenjuje 1.000 trbušnjaka. U izgradnji trbušnih mišića može vam pomoći i najlakša vježba koja će u 2 tjedna 'isisati' trbuščić.

 

A počela sam tako da nisam mogla ni 2 skoka. Danas radim uredno 3 serije X 15

Posted by Danijela Dvornik on 16. ožujka 2016



Danijela redovito radi i kružne treningu koji je, ističe Danijela, jedan od boljih načina da se dovedete u pristojnu kondiciju.

'U početku je teško ali s vremenom ste sve bolji i bolji', poručuje Danijela te dodaje da joj je unatoč svakodnevnom vježbanju i već zavidnoj kondiciji svaki trening novi izazov.

'Najgori dio treninga jest uputiti se na trening. Ono kad se probudiš, pa shvatiš da kasniš, onda ne znaš što bi obukla, a najradije bi otišla u pidžami. Sva sreća da imam psa kojeg treba izvesti van pa se nekako razbudim. Već kad sjednem u auto mogu i na Mars!', napisala je Danijela.

 

 

Ovu spravu zovem Ubojica, penjem se do 50 katova ,zamišljam da je nestalo struje u najvisocijem neboderu i da moram pješke stepenicama do stana

 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju