"Oppenheimer", trosatni ep o izradi atomske bombe tijekom Drugog svjetskog rata, veliki je pobjednik na dodjele filmskih nagrada BAFTA u nedjelju. Osvojio je ukupno sedam nagrada.

Galerija Dua Lipa Dua Lipa u crvenoj haljini modne kuće Valentino Dua Lipa u crvenoj haljini modne kuće Valentino +1 Dua Lipa na dodjeli nagrada BAFTA - 2

Film je osvojio nagradu za najbolji film. Također je dobio nagrade za glavnog glumca Cilliana Murphyja, sporednog glumca Roberta Downeya Jr., montažu, kameru, originalnu glazbu te režiju za Christophera Nolana, njegovu prvu takvu nagradu BAFTA-e.

Emma Stone osvojila je nagradu za glavnu glumicu za gotičku komediju "Jadnici", koja je osvojila ukupno pet nagrada.

Da'Vine Joy Randolph osvojila je nagradu za sporednu glumicu za svoju ulogu u "The Holdovers", komediji smještenoj u internat za dječake.

Sudska drama "Anatomija pada" osvojila je prvu nagradu večeri, nagradu za originalni scenarij.

"Zona interesa", ratni i kriminalistički film o zapovjedniku Auschwitza i njegovoj obitelji koja živi uz nacistički logor smrti, osvojio je posebnu nagradu za britanski film.

Nagradu za najbolji dokumentarni film dobio je film "20 dana u Mariupolju", osobni prikaz novinara Mstislava Černova o opsadi ukrajinskog grada.

Dua Lipa u crvenoj haljini modne kuće Valentino Dua Lipa u crvenoj haljini modne kuće Valentino (Foto: Profimedia)

Na ceremoniji u Royal Festival Hallu kraj rijeke Temze u središtu Londona prisustvovale su mnoge slavne osobe, među kojima i pjevačica Dua Lipa, koja je oduševila modnim izdanjem, zahvaljujući kojem se našla i na listama najljepše odjevenih dama na dodjeli nagrade.

Pjevačica je nosila glamuroznu, u struku stegnutu crvenu haljinu modne kuće Valentino. Duga haljina bez rukava, s halter-ovratnikom i naborima na gornjem dijelu te raskošnom suknjom do poda ima i raskošni crveni, poluprozrni plašt koji je cijelu priču učinio još posebnijom.

Dua Lipa u crvenoj haljini modne kuće Valentino Dua Lipa u crvenoj haljini modne kuće Valentino (Foto: Profimedia)

Uz kreaciju koja ostavlja bez daha, pjevačica je nosila Tiffany & Co nakit, a kosu je oblikovala u glamurozne valove.

"Izgleda predivno", "Tako je otmjena i elegantna", "Haljina je predivna i odlično joj stoji", "Najdraža haljina večeri"... samo su neki od oduševljenih komentara na to izdanje. (Hina/M.B.)

10 haljina s dodjele britanskih Oscara o kojima se jutros najviše priča Najljepše haljine na dodjeli nagrada BAFTA Dua Lipa u Valentinu Florence Pugh u haljini Harris Reed +7 Cate Blanchett u Louisu Vuittonu


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju