U više od 90 kategorija u nedjelju su u Los Angelesu dodijeljene nagrade Grammy. Pop-zvijezda Taylor Swift po četvrti je put osvojila nagradu Grammy za album godine što je rekord u glazbenoj industriji.

Galerija Dua Lipa na dodjeli Grammyja Dua Lipa na dodjeli Grammyja Dua Lipa na dodjeli Grammyja +1 Dua Lipa na dodjeli Grammyja

Pjevačice su na dodjeli osvojile cijeli niz nagrada. Pjesma godine je tako balada "What Was I Made For?" koja je napisana za film "Barbie", a koju izvodi Billie Eilish.

Miley Cyrus osvojila je Grammy za snimku godine za pjesmu "Flowers", a najboljom novom izvođačicom proglašena R&B i pop pjevačica Victoria Monet.

Pjevačica Dua Lipa bila je nominirana u dvije kategorije, oba puta za pjesmu "Dance the Night" iz filma Barbie. Osim toga, njezinim nastupom otvorena je dodjela nagrada, a dan kasnije tema razgovora je i njezino izdanje za crveni tepih koje je po mnogima jedno od najljepših izdanja na 66. dodjelii Grammyja.

Dua Lipa na dodjeli Grammyja Dua Lipa na dodjeli Grammyja (Foto: Profimedia)

Pjevačica je na dodjelu stigla u po mjeri rađenoj srebrnoj haljini modne kuće Courrèges. Razgovarajući s novinarima na crvenom tepihu, pjevačica je rekla da se u toj haljini osjeća snažno.

Uzbuđena sam jer nosim ovu haljinu. Osjećam se jako snažno u njoj, rekla je.

Glamurozna metalna kreacija dugih rukava ima duboki dekolte i izreze na bokovima. Sastavljena je od srebrnih ljuskica koje ju čine upečatljivim prizorom.

Dua Lipa na dodjeli Grammyja Dua Lipa na dodjeli Grammyja (Foto: Profimedia)

Dua Lipa je izdanje upotpunila nakitom kuće Tiffany & Co., među kojim je i efektna ogrlica s draguljima. Svoju vatrenu dugu kosu nosila je raspuštenu, oblikovanu u valove. Nosila je i srebrne cipele u špic.

"Ona ima taj it faktor", "Ona nikad ne griješi", "Ovo izdanje me oduševilo" i "Wow, prekrasno" samo su neki od komentara na to izdanje.

Izdanje s Grammyja zbog kojeg Miley Cyrus uspoređuju s Jane Fondom, ali i Margaret Thatcher Miley Cyrus na 66. dodjeli nagrada Grammy - 9 Miley Cyrus na 66. dodjeli nagrada Grammy - 5 Miley Cyrus na 66. dodjeli nagrada Grammy - 3 +8 Miley Cyrus na 66. dodjeli nagrada Grammy - 8

Top ili flop? Dua Lipa u "kostur" haljini koja je podijelila javnost Dua Lipa Dua Lipa na dodjeli Zlatnih globusa Dua Lipa na dodjeli Zlatnih globusa +1 Dua Lipa na dodjeli Zlatnih globusa

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju