Glavna ulica u dubrovačkoj staroj gradskoj jezgri, svima dobro poznati i omiljeni Stradun, jedno je od najpopularnijih mjesta za šetnju, u kojem uživaju i Dubrovčani i njihovi gosti.

Galerija Modne kombinacije na Stradunu Modne kombinacije na Stradunu Modne kombinacije na Stradunu +12 Modne kombinacije na Stradunu

Boravak na Stradunu je i prilika za uživanje u fantastičnim street style kombinacijama, koje mogu poslužiti i kao izvor modne inspiracije.

Stradun je posebno popularan tijekom vikenda, a ako se s vikendom poklopi i sunčano vrijeme, mogućnost da ćete na Stradunu uživati u sjajnoj uličnoj modi samo raste.

Zato na Stradun odlaze i fotografi i bilježe modna izdanja koja vrijedi pogledati. Mi smo u galeriji na početku teksta izdvojili 15 fotografija sa street style izdanjima stvorenima za svaki dan.

Ona vam mogu poslužiti kao izbor modne inspiracije za dane u kojima ne znate u kojem smjeru krenuti sa slaganjem odjevne kombinacije.

T-shirt je uvijek u modi: 20 street style izdanja s običnom majicom T-shirt u street style kombinacijama - 1 T-shirt u street style kombinacijama - 2 T-shirt u street style kombinacijama - 3 +16 T-shirt u street style kombinacijama - 4

Lepršave haljine, omiljeni komadi od trapera, odijela u upečatljivim bojama... možda vas podsjete na neki komad iz vašeg ormara i pomognu vam dati odgovor na ponekad tako teško pitanje: "Što odjenuti danas?"

Modne kombinacije na Stradunu Modne kombinacije na Stradunu (Foto: Bozo Radic/Cropix)

Modne kombinacije na Stradunu Modne kombinacije na Stradunu (Foto: Bozo Radic/Cropix)

Modne kombinacije na Stradunu Modne kombinacije na Stradunu (Foto: Bozo Radic/Cropix)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju