Vichy Laboratories jučer je u Domu hrvatskog društva likovnih umjetnika organizirao svečanu večeru na kojoj su se okupili stručnjaci iz područja dermatologije i farmaceutike te brojne poznate osobe i influensere, kako iz Hrvatske tako i iz regije.

Galerija Tatjana Jurić, Milena Radulović i Džejla Ramović na 80. Mostri Džejla Ramović na svečanoj Vichyjevoj večeri Džejla Ramović na svečanoj Vichyjevoj večeri +4 Džejla Ramović na svečanoj Vichyjevoj večeri

Uzvanici su imali priliku saznati sve o Vichyjevom najprodavanijem antiage proizvodu, kremi Liftactiv Collagen Specialist za dnevnu njegu, ali i o kolagenu. Primjerice, mnogi ne znaju da ne postoji samo jedan kolagen i da njih čak pet igra važnu ulogu u procesu starenja kože, a u borbi protiv vidljivih posljedica gubitka kolagena pomažu proizvodi s prokolagenim peptidima.

Vichy je organizirao svečanu večeru u Domu hrvatskog društva likovnih umjetnika Vichy je organizirao svečanu večeru u Domu hrvatskog društva likovnih umjetnika (Foto: John Pavlish/Karla Jurić/PR)

Upravo se oni nalaze u hipoalergenoj kremi Liftactiv Collagen Specialist koja učvršćuje kožu, poboljšava njezin tonus i ublažava bore. Na večeri je predstavljen i novitet u ovoj liniji, njega za područje oko očiju s jedinstvenim prokolagenim kompleksom.

Džejla Ramović na svečanoj Vichyjevoj večeri Džejla Ramović na svečanoj Vichyjevoj večeri (Foto: John Pavlish/Karla Jurić/PR)

Osim novih saznanja i proizvoda, na večeri nije nedostajalo ni dobre zabave za koju se pobrinula posebna gošća, Džejla Ramović. Popularna bosanskohercegovačka pjevačica i pobjednica showa Zvezde Granda 2019. godine, raspjevala je i rasplesala sve uzvanike, a pažnju je plijenila i odličnim stajlingom.

Džejla Ramović u haljini Josephine brenda Mykash Džejla Ramović u haljini Josephine brenda Mykash (Foto: John Pavlish/Karla Jurić/PR)

Predivna Džejla zablistala je na večeri u haljini brenda Mykash iza kojeg stoji Jelena Mikašević. Nosila je haljinu pod nazivom Josephine iz njihove kolekcije La Filmothèque i pritom izgledala kao da će se nakon nastupa uputiti ravno na holivudski crveni tepih. Da bi se bez problema tamo snašla, dokazala je i na prošlogodišnjoj Mostri u prekrasnom ružičastom kombinezonu brenda Lavani.

Tatjana Jurić, Milena Radulović i Džejla Ramović na 80. Mostri Džejla Ramović na 80. Mostri (Foto: Profimedia)

Druge lice glamura sada je pokazala na Vichyjevoj večeri u pomalo dramatičnoj toaleti napravljenoj od dva kontrastna materijala. Gornji dio s ovratnikom i dugačkim rukavima napravljen je od čipke, a donji dio od satena.

Haljina Josephine brenda Mykash Haljina Josephine brenda Mykash (Foto: Mykash)

Crne slingback sandale s visokom potpeticom i tankim remenom bile su savršen par glamuroznoj kreaciji koju je Džejla uistinu nosila poput filmske dive.

Džejla Ramović na svečanoj Vichyjevoj večeri Džejla Ramović na svečanoj Vichyjevoj večeri (Foto: John Pavlish/Karla Jurić/PR)

Ma, kakva Angelina! Tatjana Jurić i ljepotice iz regije u spektakularnom izdanju na crvenom tepihu u Veneciji Tatjana Jurić, Milena Radulović i Džejla Ramović na 80. Mostri - 7 Tatjana Jurić, Milena Radulović i Džejla Ramović na 80. Mostri Tatjana Jurić, Milena Radulović i Džejla Ramović na 80. Mostri +8 Tatjana Jurić, Milena Radulović i Džejla Ramović na 80. Mostri

Bruji čaršija… da je Sara Jo sinoć očarala Zagreb svojim modnim izdanjem Sara Jo u društvu Jelene Rozge i Nataše Bekvalac Sara Jo u haljini brend Mihano Momosa Franka Batelić i Sara Jo +0 Sara Jo osvojila je nagradu u kategoriji Shooting Star

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju