Na 80. izdanju Filmskog festivala u Veneciji održana je premijera filma „Ferrari“ redatelja Michaela Manna. Uloga slavnog talijanskog vozača i poduzetnika Enza Ferrarija u ovoj biografskoj drami povjerena je američkom glumcu Adamu Driveru.

Galerija Tatjana Jurić, Milena Radulović i Džejla Ramović na 80. Mostri - 7 Tatjana Jurić, Milena Radulović i Džejla Ramović na 80. Mostri Tatjana Jurić, Milena Radulović i Džejla Ramović na 80. Mostri +8 Tatjana Jurić na 80. Mostri u haljini domaćeg modnog brenda eNVy room

Patrick Dempsey glumi vozača Piera Taruffija, Ferrarijevu suprugu Lauru utjelovljuje Penelope Cruz, a uloga njegove ljubavnice Line Lardi pripala je Shailene Woodley.

Ni Penelope ni Shailene nisu se pojavile na premijeri, a možda je tako i bolje jer bi ih zasjenile ljepotice iz naše regije.

Među njima je bila i voditeljica Tatjana Jurić koja je na premijeru pozvana kao gošća brenda Armani Beauty. Predivna Tatjana zablistala je u haljini hrvatskog modnog brenda eNVy room iza kojeg stoje Nikica Ivančević i Vjeko Franetović.

Tatjana Jurić, Milena Radulović i Džejla Ramović na 80. Mostri Tatjana Jurić na 80. Mostri u haljini domaćeg modnog brenda eNVy room (Foto: Profimedia)

Elegantna korzet-haljina u crnoj boji ima visoki prorez na prednjoj strani, a dekolte je decentno ukrašen šljokicama. Tatjana je haljinu nadogradila vrlo efektnim nakitom. Najviše se isticala statement ogrlica u zlatnoj boji i fantastične naušnice. Crne satenske štikle s visokom potpeticom i prednjom platformom bile su savršen par sofisticiranoj haljini.

Ovo glamurozno izdanje zaokruženo je odličnom šminkom u kojoj je dominirao ruž u vatrenoj nijansi crvene boje.

Ništa manje glamurozna na premijeri nije bila ni srpska glumica Milena Radulović koja je izgledala fantastično u šljokičastoj crnoj haljini dizajnerice Marije Tarlać.

Tatjana Jurić, Milena Radulović i Džejla Ramović na 80. Mostri Milena Radulović na 80. Mostri u haljini dizajnerice Marije Tarlać. (Foto: Profimedia)

Poznata bosanska pjevačica Džejla Ramović očarala je crveni tepih u ružičastom kombinezonu s potpisom brenda Lavani.

  Tatjana Jurić, Milena Radulović i Džejla Ramović na 80. Mostri Džejla Ramović na 80. Mostri u kombinezonu modnog brenda Lavani (Foto: Profimedia)

U stilu negližea: Čipkasta haljina Amal Clooney idealna za romantične duše Amal i George Clooney u Veneciji - 5 Amal i George Clooney u Veneciji - 4 Amal i George Clooney u Veneciji - 1 +3 Amal i George Clooney u Veneciji - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju