Kada su u pitanju glavne kategorije, 96. dodjela Oscara nije nam ponudila nikakva iznenađenja. Tako je najboljim filmom proglašen "Oppenheimer", a Oscara za najbolju režiju osvojio je Christopher Nolan.

Galerija Emma Stone u haljini s potpisom Louisa Vuittona Emma Stone u haljini s potpisom Louisa Vuittona Emma Stone osvojila je svog drugog Oscara za najbolju glumicu +4 Haljina Emme Stone poderala se tijekom dodjele

Najbolji je glumac Cillian Murphy, a najboljom glumicom proglašena je Emma Stone, koja je tijekom ove sezone nagrada bila glavna favoritkinja zahvaljujući ulozi Belle Baxter u filmu "Uboga stvorenja".

Emma Stone u haljini s potpisom Louisa Vuittona Emma Stone u haljini s potpisom Louisa Vuittona (Foto: Afp)

Uplakana Emma u nevjerici se popela na pozornicu i odmah publici otkrila kako je njezina haljina - poderana. Glumica je na dodjelu došla u kreaciji modne kuće Louis Vuitton s kojom redovito surađuje.

Emma Stone pokazala je publici svoju poderanu haljinu Emma Stone pokazala je publici svoju poderanu haljinu (Foto: Afp)

Prema riječima njezine stilistice Petre Flannery, haljina je posljednja modna posveta liku Belle Baxter i njezinu stilu odijevanja.

Haljina Emme Stone poderala se tijekom dodjele Haljina Emme Stone poderala se tijekom dodjele (Foto: Afp)

Na prvi pogled mnogi su pomislili kako je u pitanju haljina bijele boje, ali zapravo se radi o kreaciji u pastelnoj nijansi boje mente.

Haljina peplum-kroja napravljena je od svilenog žakarda, a stilistica ju je upotpunila jednim od najimpresivnijih komada nakita na ovogodišnjoj dodjeli - dijamantnom ogrlicom ukrašenom sa zlatnim safirom od 30 karata.

Emma Stone u haljini s potpisom Louisa Vuittona Emma Stone u haljini s potpisom Louisa Vuittona (Foto: Profimedia)

Mišljenja o ovoj haljine su podijeljena. Dok je modni kritičari uglavnom hvale, korisnici društvenih mreža nemaju previše razumijevanja.

Sviđa li vam se oskarovska haljina Emme Stone?

glasova:
To nije haljina dostojna pobjednice, napisala je jedna korisnica Instagrama, a druga je dodala da se Emma odjenula kao da nije ni očekivala da će pobijediti.

Emma Stone osvojila je svog drugog Oscara za najbolju glumicu Emma Stone osvojila je svog drugog Oscara za najbolju glumicu (Foto: Afp)

Marko Grubnić o modnim izdanjima s Oscara: "Jedno me izdanje posebno razočaralo, a jedan detalj posebno obradovao" Marko Grubnić o Oscarima Marko Grubnić o Oscarima Marko Grubnić o Oscarima +8 Marko Grubnić o Oscarima 10 slavnih dama koje su se modno poskliznule na oskarovskom crvenom tepihu Erika Alexander u haljini američkog dizajnera Christiana Sirianoa na dodjeli Oscara Erika Alexander u haljini američkog dizajnera Christiana Sirianoa na dodjeli Oscara Cynthia Erivo u haljini Louis Vuitton na 94. dodjeli Oscara +7 Ariana Grande u haute couture haljini talijanskog dizajnera Giambattista Vallija Kome bolje stoji? Mlada glumica oduševila u haljini koju je prije 20 godina nosila Angelina Jolie Haljina je jednako divna kao i prije 20 godina Sydney Sweeney na zabavi Vanity Faira Angelina Jolie na dodjeli Oscara 2004. godine +2 Sydney Sweeney na zabavi Vanity Faira

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju