Američka tv 'kućanica' redovito vježba i učvršćuje svoje obline, pa bez razmišljanja može odjenuti koji god komad poželjela. I u najjednostavnijim odjevnim izborima koji saliveno pristaju njenoj figuri džepne Venere, Eva Longoria prkosi gravitaciji. Povrh svega, dokazuje onu poznatu izreku kako lijepe žene trebaju minimalno uresa da bi istaknule svoje ženstvene adute


Eva Longoria
prepustila se danu ljepote u Los Angelesu pa je posjetila popularni kozmetički salon koji nosi ime holivudskog frizerskog gurua Kena Pavesa.

Vidno osvježena i s 'ispeglanim' uvojcima, 39 godina stara Eva plijenila je pažnju u West Hollywoodu u jednostavnoj modnoj kombinaciji koja se može naći u bilo kojem ženskom ormaru.

Uska siva haljina od podatnog pamuka do sredine bedara saliveno je pristajala njenoj ženstvenoj figuri i naglasila svaku oblinu.

Samopouzdana Eva opuštenu je kombinaciju podigla sa zlatnim sandalama na remenčiće, no odabrala je model ravnih potplata koji nije izduljio njenu figuru.

U našoj fotogaleriji pogledajte kako televizijska 'kućanica' nosi svakodnevne modne komade koji se mogu naći i na ulicama hrvatskih gradova.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju