Božićnih lampica nikad previše. Možete ih staviti u svaku prostoriju u domu, pa tako i u kuhinju. Donosimo nekoliko ideja kako da to učinite, a da izgleda lijepo i efektno.

Galerija Okitite božićnim lampicama i kuhinju - 6 Okitite božićnim lampicama i kuhinju - 3 Okitite božićnim lampicama i kuhinju - 5 +2 Okitite božićnim lampicama i kuhinju

Sjaj božićnih lampica ispunjava nas srećom, popravlja raspoloženje i priziva pozitivne osjećaje. Svjetlucavost i Božić ne idu jedno bez drugog pa neka sjaj lampica zavlada i vašim domom, za još čarobniji blagdanski ugođaj.

Okitite božićnim lampicama i kuhinju - 1 Sjaj božićnih lampicama ispunjava nas srećom, popravlja raspoloženje i priziva pozitivne osjećaje (Foto: Living4media)

Lampice su neizostavan dodatak kod kićenja bora, no sve češće lampicama dekoriramo i ostale dijelove doma, prozore, okvire slika, stepenice... Navečer, kad ih upalimo, stvore baš predivan ambijent koji nas podsjeća na to da je za sreću potrebno stvarno malo - recimo, sjaj božićnih lampica!

Zašto ih onda ne biste stavili i u kuhinju? Mi vam donosimo inspiraciju kako da to učinite. Izgledat će krasno na zelenoj girlandi ispod stropa, iznad prozora, na kuhinjskim ormarićima ili na bilo kojem drugom mjestu gdje vam se čini zgodno i da vam neće smetati dok kuhate ili čistite.

I zato neka i u vašu kuhinju uđe blagdanski duh i čar Božića, neka se svjetluca!

Okitite božićnim lampicama i kuhinju - 4 Neka i u vašu kuhinju uđe blagdanski duh i čar Božića (Foto: Living4media)

Bling, bling! Osam ideja za ukrašavanje doma božićnim lampicama Božićne lampice Božićne lampice Božićne lampice +4 Božićne lampice 15 ideja kako lampice mogu ostati u domu i nakon blagdana Lampice Lampice Lampice +12 Lampice

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju