Kako bi boravak u kuhinji bio što kraći, a na vašem se tanjuru našlo nešto ukusno, lagano i zdravo, predlažemo vam tjesteninu u laganom umaku sa feta sirom


Sastojci:

- 2 paprike
- 1 konzerva pelata
- 2 režnja češnjaka
- Komad feta sira
- Maslinovo ulje
- Sol
- Papar
- Bosiljak

Priprema:
1. Na malo maslinovog ulja na laganoj vatri pirjajte sitno nasjeckani češnjak dok ne zamiriši.

2. Dodajte papriku izrezanu na kockice.

3. Kad paprika malo omekša dodajte usitnjene pelate, posolite, popaprite i dodajte bosiljak.

4. Krčkajte na laganoj vatri oko 10 minuta.

5. Ugasite vartru te u umak dodajte feta sir koji ste usitnili.

6. Umak prelijte po tjestenini i uživajte u laganom ručku ili večeri.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju