Zdravlje & prehrana
Lagana tjestenina s feta sirom: Brzi recept za vruće dane
14-08-2015
Piše
Zadovoljna
Kako bi boravak u kuhinji bio što kraći, a na vašem se tanjuru našlo nešto ukusno, lagano i zdravo, predlažemo vam tjesteninu u laganom umaku sa feta sirom
Sastojci:
- 2 paprike
- 1 konzerva pelata
- 2 režnja češnjaka
- Komad feta sira
- Maslinovo ulje
- Sol
- Papar
- Bosiljak
poput princeze
Ana Maslać Plenković izgleda spektakularno – evo zašto je njezin pariški stajling pun pogodak
Odličan recept!
Nikad dosta ideja za božićne kolače! Pogledajte ove vjenčiće, jednostavno ih je pripremiti
Dašak visoke mode
Crnka sa zagrebačke špice nosi fantastične čizme, ali teško je skrenuti pogled s njezinih ramena
Priprema:
1. Na malo maslinovog ulja na laganoj vatri pirjajte sitno nasjeckani češnjak dok ne zamiriši.
2. Dodajte papriku izrezanu na kockice.
3. Kad paprika malo omekša dodajte usitnjene pelate, posolite, popaprite i dodajte bosiljak.
4. Krčkajte na laganoj vatri oko 10 minuta.
5. Ugasite vartru te u umak dodajte feta sir koji ste usitnili.
6. Umak prelijte po tjestenini i uživajte u laganom ručku ili večeri.