Teško je bilo prije par godina i zamisliti kako će obična čizma izrađena od gume postati dio ormara svake ljubiteljice mode. Danas gotovo da nema stila uz koji se 'gumenjače' ukrašene printevima ili obojane u žarke nijanse, neće sljubiti

Brend gumenih čizama Hunter već je desetljećima prisutan u ormaru britanske kraljevske obitelji, a njihov put od praktičnog modela inače namijenjenog za lov pa do' must have' cipele za šetnju sa stilom uvelike je odredila modna ikona Kate Moss.

Omiljenim duetom za rock festivale na otvorenom, crnim gumenim čizmama kombiniranih uz traper kratke hlačice, britanska manekenka osvojila je modni svijet i naišla na niz sljedbenica.

Gumene čizme do koljena, niske do gležnjeva u žarkim bojama, s printevima i maštovitim uzorcima, ne samo da jamče suhu nogu za vrijeme kišnih dana nego osiguravaju stajliš izgled svake jesenske kombinacije.

Nedostaje li vam ideja kako svoj stil upotpuniti gumenim čizmama inspiraciju smo pronašli među poznatim damama koje se ne skidaju iz omiljenih modela. 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju