Večeras si u toj haljini spektakl, komplimentirao je Dino Merlin svojoj kolegici Ivani Banfić kada mu se sinoć pridružila na pozornici u Areni Zagreb gdje su zajedno otpjevali svoj hit Godinama.

Galerija Ivana Banfić u haljini Krie Designa na koncertu u Areni Zagreb Nina Badrić u haljini Krie Designa Franka Batelić u petoj emisiji Plesa sa zvijezdama +2 Franka Batelić u petoj emisiji Plesa sa zvijezdama

Ivana Banfić bila je gošća iznenađenja na koncertu Dine Merlina, a za ovu je priliku odabrala ljubičastu kreaciju Krie Designa poznatu po imenu Fabulous Gown ili u prijevodu s engleskog nevjerojatna haljina.

Haljina s metalik efektom ima asimetrični porub, veže se u struku i prilagođava figuri pojedine dame koja ju nosi. Karakterizira je jedan dugački rukav i efektan cut-out detalj u gornjem prednjem dijelu modela.

Ivana Banfić u haljini Krie Designa na koncertu u Areni Zagreb Ivana Banfić u haljini Krie Designa na koncertu u Areni Zagreb (Foto: Marko Lukunic/Pixsell)

Ova haljina Kristine Burje je apsolutni hit među slavnim Hrvaticama u 2023. godini. Prvi puta ju je odjenula Franka Batelić u petoj epizodi ovogodišnje sezone Plesa sa zvijezdama koja je emitirana početkom travnja ove godine.

Dizajnerica Kristina Burja tada nam je rekla:

Franka Batelić u petoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u petoj emisiji Plesa sa zvijezdama (Foto: Nova TV)

S obzirom da su cut-out modeli haljina popularni već neko vrijeme te prisutni u Krie kolekcijama, za Franku smo ovaj put izradili naš traženi model haljine koju asimetrija u gornjem dijelu čini uistinu posebnom, a Franki odlično pristaje.

Kao i uvijek sve je nastalo zahvaljujući odličnoj suradnji sa stilisticom Jasenkom Tudor Bevanda. Haljina je metalik boje, a upravo to će biti hit sezone.

Nina Badrić u haljini Krie Designa Nina Badrić u haljini Krie Designa (Foto: Antonio Ahel/ATA Images/Pixsell)

Prvi dan ljeta 2023. godine u njoj je dočekala i Nina Badrić. Hrvatska pjevačica zablistala je u ljubičastoj kreaciji Krie Designa na nastupu u jednom ekskluzivnom beogradskom restoranu.

Fabulous gown je dostupna u veličinama od XS do XXL-a, a prodaje se po cijeni od 640 eura.

Za izlaske i svečanije prilike: 20 maksi haljina koje ćemo nositi u prosincu U crnoj haljini uvijek ćete izgledati fantastično H&M haljine, 59,99 eura Dorothy Perkins haljina, 62,50 eura +17 Bershka haljina, 29,99 eura

Za sve ukuse: 15 haljina za prosinačke proslave i druženja za sve koji ne vole šljokice Haljine za proslave mogu izgledati sjajno i bez šljokica &OtherStories, 119 eura Pull&Bear, 25,99 eura +12 Stradivarius, 29,99 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju