Peta emisija "Plesa sa zvijezdama" ima zaista posebnu tematiku jer je posvećena ljudima koji imaju najvažnije mjesto u srcima natjecatelja.

Galerija Franka Batelić u petoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u trećoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u drugoj epizodi Plesa sa zvijezdama +4 Franka Batelić u prvoj epizodi Plesa sa zvijezdama

Osim plesnih parova, dašak glamura na blještavi plesni podij uvijek donosi i stručni žiri. Njihove modne kombinacije ne mogu proći nezamijećeno, a jednu takvu kombinaciju i ove je nedjelje odjenula pjevačica i članica žirija Franka Batelić. 

Maksi haljina domaćeg brenda Krie Design, iza kojega stoji renomirana dizajnerica Kristina Burja, posebna je po gornjem dijelu i upečatljivoj metalik ljubičastoj boji.

Najnovija kombinacija pravi je primjer modnog stila koji se nalazi na granici između klasične elegancije i mode koja tek dolazi. 

Laskavi kroj naglasio je Franiku siluetu i podsjetio nas na raskošne haljine s holivudskog crvenog tepiha, dok su asimetričnost i održiva moda, za kakvu se zalaže poznata dijaznerica, pravi primjer trendovskog stajlinga kakvog ćemo sve češće viđati u budućnosti.  

S obzirom da su cut-out modeli haljina popularni već neko vrijeme te prisutni u Krie kolekcijama, za Franku smo ovaj put izradili naš traženi model haljine koju asimetrija u gornjem dijelu čini uistinu posebnom, a Franki odlično pristaje.

Franka Batelić u petoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u petoj emisiji Plesa sa zvijezdama (Foto: Nova TV)

Kao i uvijek sve je nastalo zahvaljujući odličnoj suradnji s Jasenkom Tudor Bevanda. Haljina je metalik boje, a upravo to će biti hit sezone, rekla nam je dizajnerica Kristina Burja. 

Franka je i ovoga puta oduševila kompletnim outfitom, kojega je upotpunila ljubičastim cipelama na vrtoglavo visoku petu i upečatljivim nakitom, od kojega su se posebno istaknule asimetrične naušnice te prstenje. 

Franka Batelić: Revolucionarna kombinacija čija je izrada trajala više od dva mjeseca Franka u Plesu sa zvijezdama FUTURE F korzet izrađen tehnikom 3D printanja FUTURE F korzet izrađen tehnikom 3D printanja +2 FUTURE F korzet izrađen tehnikom 3D printanja

Kosu je oblikovala u konjski rep, a prirodnu ljepotu je naglasila make-upom u ljubičastim nijansama.

U galeriji na početku teksta možete se prisjetiti Frankinih izdanja iz prošlih emisija "Plesa sa zvijezdama". 

Franka Batelić u petoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u petoj emisiji Plesa sa zvijezdama (Foto: Nova TV)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju