Ivana Vrdoljak Vanna održala je koncert u sklopu drugog dana street food festivala Bavarin koji se održava u Dubrovniku.

Galerija Ivana Vrdoljak Vanna Vanna je nastupila na Bavarinu u maloj crnoj haljini s asimetričnim porubom Vanna na Bavarinu +0 Vanna na Bavarinu

Ivana Vrdoljak Vanna plijenila je pažnju svojim glasovnim mogućnostima i zanimljivim repertoarom, ali i osebujnom modnom kombinacijom na festivalu Bavarin. 

Za pozornicu je odabrala svevremenski komad koji većina žena ima u svojem ormaru – malu crnu haljinu, ali u urbanoj street style izvedbi.

Vanna je nastupila na Bavarinu u maloj crnoj haljini s asimetričnim porubom Vanna je nastupila na Bavarinu u maloj crnoj haljini s asimetričnim porubom (Foto: Bozo Radic/Cropix)

Hrvatska pjevačica nosila je takozvanu košulju-haljinu na kopčanje s kratkim rukavima i s asimetričnim i artistički rašivenim porubom.

Asimetrični porub haljine drag je brojnim damam jer vizuaalno produžuje noge i cijelu figuru.

Vanna na Bavarinu Vanna na Bavarinu (Foto: Grgo Jelavic/Pixsell)

Haljina je imala metalni pojas koji je naglasio njezinu ženstvenu figuru, a dopunila ga je s crnim najlonkama i crnim gležnjačama povišenih potplata. Cijelo izdanje dopunila je s nekoliko lijepih komada nakita.

Vanna: Glamurozno izdanje zaokruženo kultnim cipelama s potpeticom od 13 cm Vanna na 30. dodjeli Porina Vanna na 30. dodjeli Porina Vanna +5 Cipele Movida Jane Christiana Louboutina

Prije 25 godina: Vanna se udala u neformalnom izdanju, ali odjevena u pravi klasik Andrija i Ivana Vrdoljak 18. travnja 1998. godine Ivana Vrdoljak Vanna udala se u crnoj kombinaciji Andrija i Ivana Vrdoljak 18. travnja 1998. godine +3 Andrija i Ivana Vrdoljak 18. travnja 1998. godine

Vanna je nedavno na svojim društvenim mrežama razveselila obožavatelje te otkrila da radi na novom albumu, te da je snimila nekoliko pjesama za njega, pa čak i video spot.

Na Instagramu je napisala: Dragi moji! Snimila sam nekoliko novih pjesama, a nekoliko novih pjesama sluti na cijeli album, zar ne! Odlučili smo se za jednu od njih da bude novi i singl i snimili spot! Stay tuned!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju