U zagrebačkom Boćarskom domu sinoć je održana 30. dodjela Porina. Nagradu za album godine osvojio je Parni valjak s izdanjem "Dovoljno je reći… Aki", ujedno proglašenim i koncertnim albumom godine. Hit Matije Cveka i Eni Jurišić "Trebaš li me" osvojio je Porina u prestižnoj kategoriji pjesme godine.

Galerija Vanna na 30. dodjeli Porina Vanna na 30. dodjeli Porina Vanna +5 Cipele Movida Jane Christiana Louboutina

Brojne poznate osobe s hrvatske glazbene scene uveličale su jubilarno izdanje dodjele svojim prisustvom, a među njima je bila i Ivana Vrdoljak Vanna.

Naša glazbena diva i jedna od najboljih hrvatskih pjevačica svih vremena pozirala je na crvenom tepihu u izdanju koje je odisalo decentnim glamurom.

Vanna na 30. dodjeli Porina Vanna na 30. dodjeli Porina (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

Vanna je igrala na sigurno i odabrala odjevne komade u svevremenskoj crnoj boji, savršenoj za sve prigode, pa tako i one najsvečanije. Umjesto haljine odabrala je klasične hlače i top u crnoj boji, a za dozu glamura pobrinuo se odličan sako ukrašen šljokicama i sa satenskim reverom.

Šljokice su kao stvorene za sve ovakve prigode jer uz malo blještavila i naoko najobičnije izdanje odmah postaje mamac za poglede.

Vanna na 30. dodjeli Porina Vanna na 30. dodjeli Porina (Foto: Tomislav Kristo/Cropix)

Još jedan modni adut nazirao se ispod njezinih hlača, a to su crvene cipele s potpisom Christiana Louboutina, koje je već nosila na nekoliko događanja.

Cipele Movida Jane Christiana Louboutina Cipele Movida Jane Christiana Louboutina (Foto: Harrods)

U pitanju je model pod nazivom Movida Jane s platformom i blok-potpeticom visine 13 centimetara. Inspiriran je modelom cipela Mary Jane, prepoznatljivom po remenčićima, koje ima i Louboutinova verzija.

Zavirite u galeriju i razgledajte još Vanninih glamuroznih i svečanih izdanja.

Vanna je održala koncert u Sarajevu Vanna je održala koncert u Sarajevu (Foto: Armin Durgut/Pixsell)

Ivana Vrdoljak Vanna u maloj crnoj haljini Ivana Vrdoljak Vanna u maloj crnoj haljini (Foto: Slaven Branislav Babic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju