Jennifer Lopez blistala je na dodjeli People's Choice, a kući je ponijela nagradu za najbolju glumicu u krimi dramskoj seriji

U posljednje vrijeme sve više fitness stručnjaka preko društvenih mreža šalje poruku da su šlaufići nešto s čime se ne trebamo zamarati jer ih imaju baš sve žene, čak i one koje svakodnevno vježbaju.

Ovisno o kroju odjeće, čak će se i na utreniranom čvrstom tijelu s minimalnim udjelom masnih naslaga pojaviti mali dosadni šlaufić, a to je svojim primjerom dokazala i Jennifer Lopez koja svakodnevno vježba kako bi imala isklesane trbušnjake.

Glazbenica i glumica pojavila se na dodjeli nagrada People's Choice u haljini modne kuće Reem Acra. Izrazito uska haljina obgrlila je bokove i struk, a na predjelu grudi sastojala se samo od prozirne tkanine i blještavog veza ukrašenog cirkonima.

U donjem dijelu haljina je zapravo imala funkciju steznika i upravo se zbog toga se na mjestu prelaska čvrstog materijala u lagani stvarao šlaufić kad god je Latino diva bila u sjedećem položaju.

Naravno, ona se time nije zamarala, a njezin primjer definitivno bi trebale slijediti i ostale žene.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju