Fitness trener Jennifer Lopez otkrio je koju vježbu slavna pjevačica koristi za klesanje svojih trbušnjaka na kojima joj mnogi zavide


Kada je prije nekoliko tjedana Jennifer Lopez na Instagramu objavila selfie nastao nakon vježbanja u teretani, mnogi su se zapitali koliko je truda uložila u svoje impresivne trbušnjake.

 

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

Njezin trener David Kirsch u intervjuu za magazine Allure otkrio je kojom to vježbom Jennifer postiže takve rezultate. U pitanju je verzija vježbe koja se zove ‘the pike’ – podizanje stražnjice uvis uz ravno postavljene noge.


Glazbena diva svaki dan radi verziju ‘pikea’ koja se izvodi s fitness loptom i tako pomaže u jačanju trbušnih mišića, a istovremeno isteže sve ostale mišiće.

Kada vježbam s njom, uvijek radimo na cijelom tijelu. Ona voli vježbe visokog intenziteta i raznolikost. Sve se svodi na oblikovanje oblina kojima ju je Bog podario, zaključio je David.

 

A video posted by David Kirsch (@davidkirsch) on

 U galeriji fotografija donosimo najzanimljivije kreacije Jennifer Lopez s crvenog tepiha, koje u prvi plan stavljaju njezine čvrste, isklesane trbušnjake.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju