Crop topovi koji otkrivaju njezine čvrste trbušnjake postali su jedan od omiljenih odjevnih komada Jennifer Lopez, ali za svoj posljednji odlazak u teretanu 49-godišnja zvijezda izabrala je nešto sasvim drukčije.

Galerija Jennifer Lopez Jennifer Lopez u \'šlampavom\' odjevnom komadu - 4 Jennifer Lopez u \'šlampavom\' odjevnom komadu - 6 +5 Jennifer Lopez u komotnoj majici s kapuljačom  

Jennifer Lopez vježba svakodnevno pa ni u ponedjeljak nije propustila trening na koji je otišla u teretanu u Miamiju. Superfit pjevačica i glumica za odlazak na trening obično bira tajice i crop topove u kojima njezini definirani trbušni mišići maksimalno dolaze do izražaja, no ovaj put odjenula je komotnu majicu s kapuljačom.

Crop-top koji otkriva njene trbušnjake Jennifer Lopez zamijenila je sa 'šlampavom' majicom s kapuljačom

Svjetlosivu široku hoodicu s natpisom "Southampton New York" J. Lo je kombinirala uz šarene tajice i tenisice brenda Nike tirkizne boje. Dašak glamura svom sportskom stajlinu Jennifer je dodala s okruglim zlatnim naušnicama i tamnim avijatičarskim naočalama.

Zdrav i aktivan način života prioritet je za Jennifer Lopez i njezina dečka Alexa Rodrigueza, a par je trenutačno na desetodnevnom izazovu tijekom kojeg će iz prehrane izbaciti šećer i ugljikohidrate. Na prvi dan izazova Jennifer je za večeru guštala u tanjuru punom zelenog povrća i gljiva. Pogledajte i tange-hlače kakve može nositi samo kraljica trbušnjaka Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez u \'šlampavom\' odjevnom komadu - 6 Jennifer Lopez u komotnoj majici s kapuljačom (Foto: Profimedia)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju