Jennifer Lopez s godinama je postala modna ikona poznata po ženstvenom, glamuroznom i seksi stilu odijevanja. J.Lo je do sada, u modnom smislu, isfurala gotovo sve, ali za snimanje novog spota izabrala je outfit kakav na njoj još nismo vidjeli i kakav samo ona može nositi.

Galerija Jennifer Lopez u \ Jennifer Lopez u \ Jennifer Lopez u \ +4 Jennifer Lopez u neobičnim 'tanga-hlačama'

Jennifer Lopez iduće godine navršit će 50 godina, a slavna diva izgleda bolje nego ikada – i to želi pokazati. Na snimanje spota za pjesmu "Limitless" u Miami Beachu pjevačica je došla u izrazito atraktivnom izdanju. Odjenula je široke sive hlače koje je spustila vrlo nisko na struku, a ispod njih nosila je visoko podignute tange u istoj boji te, kako se čini, od istog materijala kakvog su i hlače.

Jennifer Lopez iduće godina navršit će 50 godina, a slavna diva izgleda bolje nego ikada – i to želi pokazati



"Provokativnu" kombinaciju Jennifer je upotpunila s bijelim topom nabranim na sredini, a ovaj outfit otkrio je trbušnjake 49-godišnje dive poznate po velikoj predanosti tjelovježbi i zdravom načinu života.

Od modnih dodatak J.Lo je stavila masivnu metalnu ogrlicu u zlatnoj i srebrnoj boji te narukvice u istom stilu. Oči je od sunca zaštitila naočalama ovalnog oblika.

Jennifer Lopez u \ Jennifer Lopez u neobičnim 'tanga-hlačama' (Foto: Profimedia)

U intervjuu za prosinački broj časopisa InStyle Jennifer Lopez rekla je da svoj dobar izgled zahvaljuje tome što pazi na sebe, što se onda i vidi. Otkrila je i tri male tajne svoje senzacionalne pojave: ne pije kofein, izbjegava alkohol i puno spava. U krevetu je često već do 22 sata.

Kraljica trbušnjaka utege diže gotovo svaki dan, ali priznaje da i dalje zna osjećati bol na sredini leđa. U intervjuu se osvrnula i na svoje slavne obline.

U mojoj obitelji obline su se glorificirale i dio su moje kulture. Znalo se reći 'Jennifer ima veliku stražnjicu i to je dobro', otkrila je J. Lo. Pogledajte i Jennifer Lopez u "zabranjenim" tajicama koje žene izbjegavaju nositi u javnosti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju