Jennifer Lopez punom parom promovira svoj novi album "This Is Me… Now" koji je službeno izašao 16. veljače. Inspiriran njezinom obnovljenom romansom s Benom Afflekom, album je svojevrsni nastavak albuma "This Is Me… Then" iz 2002. godine koji je također bio posvećen Benu.

Galerija LaPointe, jesen/zima 2024. Jennifer Lopez u vrućim hlačicama brenda Lapointe Jennifer Lopez promovira svoj novi album u New Yorku +2 Jennifer Lopez u sandalama s platformom

Osim albuma, J.Lo promovira i film "This Is Me … Now: A Love Story", mjuzikl o njezinom putovanju do prave ljubavi koji se sutra počinje prikazivati na platformi Prime Video.

Ali tu nije kraj novitetima iz njezine produkcije jer stiže i dokumentarac "The Greatest Love Story Never Told" u kojem Jennifer, iskrenije nego ikad, progovara o svom životu i karijeri, svojim slabostima i strahovima. Pravim se da me nije strah, u tome je tajna cijele moje karijere, kaže Jennifer u traileru za film koji će premijerno biti prikazan 27. veljače.

Jennifer Lopez promovira svoj novi album u New Yorku Jennifer Lopez promovira svoj novi album u New Yorku (Foto: Profimedia)

Nikakav strah nije se primijetio na njoj tijekom kratkog druženja s obožavateljima u New Yorku nakon gostovanja u jednoj radijskoj emisiji. Jennifer je ponosno pozirala uz kombi ukrašen njezinim likom koji je najavio izlazak albuma.

Jennifer Lopez u vrućim hlačicama brenda Lapointe Jennifer Lopez u vrućim hlačicama brenda Lapointe (Foto: Profimedia)

Slavna ljepotica pritom je bila odjevena u kombinaciju na kakve smo navikli kad je ona u pitanju - glamuroznu s obaveznim dodatkom i casual i neočekivanih komada.

Krzneni kaputi nisu nikakva novost u njezinim modnim izdanjima, baš kao ni sportske majice s kapuljačama, ali ovaj put je bundu i hoodie spojila s kožnatim vrućim hlačicama u crnoj boji. U pitanju su komadi iz najnovije kolekcije brenda Lapointe za jesen/zimu 2024. godine, prikazane na Njujorškom tjednu mode prije tjedan dana.

LaPointe, jesen/zima 2024. LaPointe, jesen/zima 2024. (Foto: Profimedia)

Ispod vrućih hlačica nosila je tanke najlonke, a izdanje je upotpunila i nezaobilaznim platformama, ovaj put s modelom koji potpisuje Elie Saab. Ljubiteljima dizajnerskih torbi za oko je sigurno zapeo model Bamboo 1947 modne kuće Gucci s kojim je zaokružila svoju kombinaciju.

Jennifer je u brojnim prigodama demonstrirala da nije zimogrozna, a sada je to još jednom dokazala. Vruće hlačice usred poprilično hladne njujorške veljače nisu joj predstavljale baš nikakav problem.

Jennifer Lopez u sandalama s platformom Jennifer Lopez u sandalama s platformom (Foto: Profimedia)

J.Lo u modelu kaputa koji Zagrepčanke ove zime ne skidaju sa sebe Jennifer Lopez u bundi - 1 Jennifer Lopez u bundi - 2 Jennifer Lopez u bundi - 3 +10 Jennifer Lopez u bundi - 4

Jennifer Lopez odjenula "prljave" traperice i dala blagoslov kontroverznom modnom trendu Jennifer Lopez odobrila trend naoko prljavih traperica Masha Popova, proljeće/ljeto 2023. Givenchy, proljeće/ljeto 2023. +4 Jennifer Lopez u šopingu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju