Ne može se za svaki odjevni komad reći da je osnova garderobe, ali midi suknja to svakako jest. Svestrane midi suknje nose se tijekom cijele godine i jedan su od onih odjevnih komada koje biramo za razne prigode.

Galerija Midi suknja je modni klasik koji se nosi svih 12 mjeseci u godini Kombinacija s midi suknjom Kombinacija s midi suknjom +12 Kombinacija s midi suknjom

U hladnijem dijelu godine midi suknje izgledaju fantastično u kombinaciji s čizmama i pletivom, a omiljeni izbor mnogih dama su i pletene midi suknje, koje su odličan izbor za jesenske i zimske kombinacije.

U svakom slučaju, kada je riječ o kombiniranju midi suknji, mogućnosti je pregršt. Nekoliko opcija za sve u potrazi za modnom inspiracijom izdvojili smo u nastavku teksta, a u galeriji na početku teksta čeka vas još više sjajnih kombinacija s midi suknjama koje su stvorene za kopiranje.

1. Pletivo i midi suknja

Pletivo je neizostavan dio hladnijeg dijela godine, a topli džemperi, kardigani, veste... divno se slažu s midi suknjama raznih krojeva. Primjerice, jednobojno pletivo, midi suknja s uzorkom i visoke čizme izgledaju sjajno, zar ne?

Kombinacija s midi suknjom Kombinacija s midi suknjom (Foto: Shutterstock)

2. Sako i midi suknja

Sakoi su apsolutni modni hit već neko vrijeme, a jedan od omiljenih modnih spojeva, s vojskom obožavateljica, jest sako u kombinaciji s midi suknjom.

Elegantnu i šik kombinaciju čini primjerice bijela suknja u kombinaciji s upečatljivim plavim sakoom.

Kombinacija s midi suknjom Kombinacija s midi suknjom (Foto: Shutterstock)

3. Suknja od trapera

Suknje od trapera komad su koji itekako ima mjesto na popisu odjeće koja je dominirala u 2023. godini. Njihova popularnost nastavlja se i u hladnijem dijelu godine, a fotografija u nastavku dokaz je da se traper-suknje odlično slažu s pletivom i zimskim kaputima.

Kombinacija s midi suknjom Kombinacija s midi suknjom (Foto: Profimedia)

4. Pleteni kompleti s midi suknjom

Kako smo već spomenuli, hladniji dio godine nezamisliv je bez pletiva, a posebno dobro izgledaju pletene suknje. Kada dolaze u kompletu s džemperom, izgledaju još bolje. Još vam samo dobre čizme trebaju za izdanje bez greške.

Kombinacija s midi suknjom Kombinacija s midi suknjom (Foto: Josip Moler/Cropix)

5. Upečatljive boje

Iako su tijekom jeseni i zime mnogima omiljene boje kao što su crna, smeđa, bež... ne morate se odreći živih boja uz koje svaka kombinacija završava u centru pozornosti. Primjerice, zašto vam žuta midi suknja ne bi bila omiljeni komad za hladniji dio godine?

Kombinacija s midi suknjom Kombinacija s midi suknjom (Foto: Shutterstock)

Mama iz centra Zagreba tako dobro spojila i eleganciju i udobnost, stil za peticu! Mama sa zagrebačke špice u kratkom vuneneoj suknji i Hermes čizmama - 1 Mama sa zagrebačke špice u kratkom vuneneoj suknji i Hermes čizmama - 2 Mama sa zagrebačke špice u kratkom vuneneoj suknji i Hermes čizmama - 3 +2 Mama sa zagrebačke špice u vunenoj suknji iz Hugo Bossa i Hermesovim čizmama

Hit svake godine: 15 omiljenih jesenskih suknji koje ćete sigurno iznositi Pletene suknje su među omiljenim jesenskih komadima &OtherStories, 69 eura Pull&Bear, 25,99 eura +12 Stradivarius, 22,99 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju