Zagrebački centar uvijek je pravo vrelo modne inspiracije. Iako su se u proteklim daniima izmjenjivala sunčana i kišna razdoblja to nije obeshrabrilo ljubiteljice mode da se poigraju svojim odjevnim kombinacijama.

Galerija Mama sa zagrebačke špice u kratkom vuneneoj suknji i Hermes čizmama - 1 Mama sa zagrebačke špice u kratkom vuneneoj suknji i Hermes čizmama - 2 Mama sa zagrebačke špice u kratkom vuneneoj suknji i Hermes čizmama - 3 +2 Mama sa zagrebačke špice u vunenoj suknji iz Hugo Bossa i Hermesovim čizmama

Za objektiv fotografa zapala je i šik mama koja je za šetnju zagrebačkim centrom sa svojim djetetom odabrala vrlo jednostavno, ali upečatljivo street style izdanje.

Mama sa zagrebačke špice u kratkom vuneneoj suknji i Hermes čizmama - 2 Kratka suknja i čizme visokih sara sjajan su duet (Foto: Josip Moler/Cropix)

Sivu vunenu suknju s asimetričnim kopčanjem na prednjem dijelu – stariji model iz Hugo Bossa – sparila je s običnom bijelom majicom, a preko svega nosila je kratku crnu jaknu od baršuna koja je na suptilni način ocrtala ženstvenu siluetu.

Modni stručnjaci se slažu da se čizme visokih sara savršeno slažu uz modele mini suknja. Zna to i tamnokosa dama koja je odabrala visoke čizme u dvije boje iz francuske modne kuće Hermes.

Vunena suknja kopča se na zanimljiv način Vunena suknja kopča se na zanimljiv način (Foto: Josip Moler/Cropix)

Točnije odabrala je elegantan model takozvanih jumping čizama s ravnim potplatima i ukrašenih metalnim remenčićima koje nadahnuće crpe iz konjičkog sporta te se naslanjaju na višestoljetnu tradiciju izrade dodataka za jahače.

Uz čizme su se sjajno uklopila i crna torbica istog proizvođača – Picotin torbica – koja je bila ukrašena privjeskom konja. Izdanje je zaokružila s tamnim sunčanim naočalama, zlatnim satom te s nekoliko zanimljivih komada nakita.

Hermes čizme, 3200 eura Hermes čizme, 3200 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Čizme iz centra Zagreba za koje kažu da nisu za svačiji ukus izgledaju odlično uz minicu i tajice Brineta u preklopljenim čizmama u centru Zagreba - 1 Brineta u preklopljenim čizmama u centru Zagreba - 4 Brineta u preklopljenim čizmama u centru Zagreba - 3 +1 Brineta u preklopljenim čizmama u centru Zagreba - 2

Šetnja centrom Zagreba u tajicama koje se ne bi svatko usudio nositi uz kratki top Ulična moda u centru Zagreba - 11 Ulična moda u centru Zagreba - 7 Ulična moda u centru Zagreba - 9 +11 Ulična moda u centru Zagreba - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju