Španjolska kraljica Letizia i njezin suprug kralj Felipe VI. u kraljevskoj palači Zarzuela ugostili su plivačicu Onu Carbonell.

Galerija Kraljica Letizia Kraljica Letizia i španjolska plivačica Ona Carbonell Letizia u haljini Michaela Korsa i štiklama brenda Magrit +0 Felipe VI., kraljica Letizia i Ona Carbonell

Uspješna španjolska plivačica nedavno se sa Svjetskog prvenstva u vodenim sportovima održanog u Južnoj Koreji vratila s dvije srebrne medalje u sinkroniziranom plivanju. S kraljevskim parom razgovarala je o svojim uspjesima, a potom su pozirali za uspomenu.

Obje dame izgledale su sjajno u odabranim odjevnim kombinacijama, Ona u modernom bijelom izdanju, a Letizia u reprizi izdanja koje je nosila prilikom službenog posjeta SAD-u i susreta s Melanijom Trump u lipnju prošle godine.

Kraljica Letizia i španjolska plivačica Ona Carbonell Kraljica Letizia i španjolska plivačica Ona Carbonell (Foto: Getty Images)

Izgleda nestvarno dobro u ružičastom, kao barbika, komentirala je jedna korisnica Instagrama kombinaciju sastavljenu od haljine američkog dizajnera Michaela Korsa i štikli brenda Magrit od brušene kože.

Ne preostaje nam ništa drugo nego složiti se s komentarom jer ova nijansa, baš kao i kroj haljine, Letiziji pristaje savršeno.

Letizia u haljini Michaela Korsa i štiklama brenda Magrit Letizia u haljini Michaela Korsa i štiklama brenda Magrit (Foto: Getty Images)

POGLEDAJTE I:

Haljina koja dokazuje da je Letizia stvarno najbolje odjevena članica kraljevskih obitelji Kraljica Letizia Letizia na otvaranju sajma ARCO 2019 u kožnatoj haljini Haljina brenda & other stories +8 Kraljica Letizia u kožnatim odjevnim komadima - 8

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju