Španjolski kraljevski par susreo se s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom i njegovom suprugom Melanijom Trump u sklopu službenog posjeta SAD-u.

Galerija Melania Trump i kraljica Letizia Donald Trum, kralj Felipe, Melania Trump i kraljica Letizia Melania u haljini modne kuće Valentino i Letizia u haljini Michaela Korsa +0 Melania u haljini Michaela Korsa 2017. godine Bila je to prava poslastica za modne kritičare koji su jedva dočekali modni okršaj za mnoge najbolje odjevene prve dame i Letizije, koja godinama nosi titulu najbolje odjevene članice kraljevskih obitelji.

Melania je ostala u potpunosti vjerna svom stilu i dočekala kraljicu u elegantnoj haljini modne kuće Valentino s masivnim cvjetnim uzorkom koju je spojila sa maslinastozelenim štiklama Manola Blahnika.
Melania u haljini modne kuće Valentino i Letizia u haljini Michaela Korsa Melania u haljini modne kuće Valentino i Letizia u haljini Michaela Korsa (Foto: AFP)
Letizia je pak odabrala haljinu Michaela Korsa u jarkoj ružičastoj nijansi te štikle i torbicu španjolskog modnog brenda Magrit u istoj boji. Isto model haljine, ali u svjetloplavoj boji ima i Melania Trump, a prvi put ju je nosila 2017. godine tijekom susreta s predsjednikom Paname.

Tko bolje nosi haljinu Michaela Korsa?

glasova:

Melania u haljini Michaela Korsa 2017. godine Melania u haljini Michaela Korsa 2017. godine (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju