Katie Holmes obožava kazalište i redovito je se može vidjeti na raznim predstavama u New Yorku. Ovaj put odlučila se za kabaret show Alana Cumminga pod nazivom "Alan Cumming Is Not Acting His Age".

Galerija Rita Ora u Miu Miu balerinkama Elle Fanning u Miu Miu balerinkama Kate Mara u Miu Miu balerinkama +7 Caroline Daur u Miu Miu balerinkama

Glumica je za ovu prigodu odabrala jednostavnu odjevnu kombinaciju s par odličnih modnih aduta. Klasične hlače u tamnoplavoj boji spojila je s majicom gotovo identične plave nijanse, a umjesto klasičnog balonera odjenula je model napravljen od trapera i ukrašen zakovicama.

Katie Holmes Katie Holmes (Foto: Profimedia)

Najefektniji dio njezina izdanja ipak nije baloner. Ta titula pripada balerinkama. Naime, Katie je nosila jedan od najtraženijih modela baleriniki, onaj s potpisom modne kuće Miu Miu.

Katie Holmes u balerinkama s potpisom Miu Miu Katie Holmes u balerinkama s potpisom Miu Miu (Foto: Profimedia)

Koliko je vremena potrebno da neki odjevni komad ili model cipela dobije kultni status? Jako malo, sudeći prema ovim balerinkama.

Balerinke modne kuće Miu Miu u kolekciji za proljeće/ljeto 2016. godine Balerinke modne kuće Miu Miu u kolekciji za proljeće/ljeto 2016. godine (Foto: Afp)

Lansirane su u kolekciji za proljeće/ljeto 2016. godine i odmah su izazvale velik interes trendseterica i modnih influenserica. 

Miu Miu balerinke Miu Miu balerinke (Foto: Matches)

Iz sezone u sezonu predstavljane su u novom ruhu i postajale su sve popularnije, do te mjere da su potaknule velik povratak balerinki, ali i kopije komercijalnih modnih brendova. Primjerice, Stradivarius u svojoj trenutnoj ponudi ima očitu kopiju njihova lakirana modela s duplim remenčićem i vrpcom za vezanje.

Stradivariusova kopija balerinki s potpisom Miu Miu Stradivariusova kopija balerinki s potpisom Miu Miu (Foto: Stradivarius)

Nije Katie jedina zvijezda koja ih voli. Rita Ora u svojoj kolekciji ima nekoliko komada, a koje još poznate dame nose balerinke s potpisom Miu Miu provjerite u galeriji.

Rita Ora u Miu Miu balerinkama Rita Ora u Miu Miu balerinkama (Foto: Profimedia)

Efektna kombinacija Meghan Markle s balerinkama koje pašu uz sve Meghan Markle u balerinkama Aquazzura na Beverly Hillsu - 1 Meghan Markle u balerinkama Aquazzura na Beverly Hillsu - 2 Meghan Markle u balerinkama Aquazzura na Beverly Hillsu - 3 +0 Balerinke Fenix brenda Aquazzura

Sandra Bagarić: Kad već početkom veljače kažeš zimi zbogom i na špicu dođeš u balerinkama Sandra Bagarić na zagrebačkoj špici Sandra Bagarić na zagrebačkoj špici - 1 Sandra Bagarić nosi balerinke modne kuće Dior +4 Sandra Bagarić nosi balerinke modne kuće Dior

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju