Tek je druga polovica siječnja i još smo debelo u zimi, no trendovi koji će vladati ovoga proljeća već nas mame. Pripadnice ljepšeg spola naročito zanima kakva će se obuća nositi u nadolazećoj sezoni, a jedan od najpopularnijih modela i dalje će biti slatke balerinke.

Galerija Žena u svjetlucavim balerinkama s remenčićem Reserved, 69,99 eura C&A, snižena cijena 9,99 eura (cijena prije sniženja 15,99 eura) +7 Sergio Bardi (CCC), 54,99 eura

Balerinke uvijek sa sobom povlače oprečna mišljenja, ima onih koji ih obožavaju, dok su s druge strane oni koji smatraju da balerinke nisu dobar odabir jer štete kralježnici, s obzirom na to da nisu anatomska obuća. Posebice to vrijedi za potpuno ravne balerinke, no sve su popularniji model s vrlo niskom širokom petom, visokom tek toliko da cipela ima neko minimalno povišenje.

Forever Comfort (Next), 37 eura Forever Comfort (Next), 37 eura (Foto: Internetska stranica trgovine)

Balerinke možda nisu za dugo nošenje i hodanje, ali žene ih se neće odreći, pogotovo modela s remenčićem, kakvi će biti u trendu ovoga proljeća. Osim što ima svoju funkciju jer daje dodatnu potporu stopalu te ga bolje drže, remenčić ima i svoju estetsku ulogu pa s njim balerinke mogu izgledati ljepše, slađe i efektnije.

Stradivarius, 29,99 eura Stradivarius, 29,99 eura (Foto: Internetska stranica trgovine)

Negdje se takav model cipela naziva i Mary Jane, a mi smo u trgovinama potražili već dostupne modele, koji najavljuju nadolazeći trend. U ponudi su modeli od glatke, lakirane ili brušene kože, satena, baršuna, ukrašeni svjetlucavim kamenčićima ili zakovicama.

Balerinke jako lijepo idu uz haljine i suknje, obične traperice, vrlo su svestrane i zahvalne za kombiniranje. Stoga ne propustite kliknuti na našu fotogaleriju na početku teksta gdje ćete pronaći deset modela balerinki s remenčićem kakve ćemo uskoro puno viđati na našim ulicama.

Primark, 14,72 eura Primark, 14,72 eura (Foto: Internetska stranica trgovine)

Mango, 49,99 eura Mango, 49,99 eura (Foto: Internetska stranica trgovine)

Suknje na sniženju već od pet eura: 15 mini, midi i maksi modela koje nećete skidati sa sebe Na sniženju se mogu pronaći i kožnate suknje AD twenty  (Europa92), snižena s 59,99 na 41,99 eura s.Oliver, snižena s 39,99 na 20,99 eura +12 Pull&Bear, snižena s 29,99 na 12,99 eura

Hlače na sniženju: 15 modela koje ćete sigurno nositi već od sedam eura Elegantne hlače su super dodatak ormaru Scotch & Soda (Europa92), snižene sa 139,95 na 97,97 eura Pull&Bear, snižene s 29,99 na 17,99 eura +12 Stradivarius, snižene s 25,99 na 15,99 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju