Eurosong se po sedmi put održava u Švedskoj, a počinje večeras, 7. svibnja 2024. godine u pitoresknom gradu Malmöu.

Hrvatski predstavnik, ujedno i glavni favorit kladionica, Baby Lasagna nastupit će večeras u prvoj polufinalnoj večeri s pjesmom Rim Tim Tagi Dim i pokušati ostvariti prolazak u finale.

Nastup na Eurosongu je puno više od same pjesme, stoga je mlada ekipa iz Istre dala sve od sebe kako bi baš svaki aspekt njegova nastupa bio tip-top. Jedan od najvažnijih detalja zasigurno je kostim za koji je zaslužna Valentina Pliško, Istrijanka s milanskom adresom koja u Italiji studira dizajn.

Quiz Maker - powered by Riddle

Jeste li pomno pratili pripreme za Eurosong? I jeste li obožavatelj ovog europskog glazbenog natjecanja?

Pravi je to trenutak da testirate svoje znanje. Odgovorite na naših 10 pitanja u kvizu i provjerite koliko znate o Eurosongu.

Želimo vam puno sreće!

Baby Lasagna: Heklani hoodie izrađen od tabletića za događanje uoči polufinala Baby Lasagna na tirkiznom tepihu Eurosonga u kreaciji dizajnerice Antonije Bucić - 8 Baby Lasagna na tirkiznom tepihu Eurosonga u kreaciji dizajnerice Antonije Bucić - 6 Baby Lasagna na tirkiznom tepihu Eurosonga u kreaciji dizajnerice Antonije Bucić - 7 +6 Baby Lasagna na tirkiznom tepihu Eurosonga u kreaciji dizajnerice Antonije Bucić - 3

Baby Lasagna i njegov mačak Stipe uoči Eurosonga dobili su svoju slikovnicu Baby Lasagna dobio je svoju slikovnicu 'Baby Lasagna i mačak Stipe - veliko prijateljstvo' - 2 Baby Lasagna dobio je svoju slikovnicu 'Baby Lasagna i mačak Stipe - veliko prijateljstvo' - 4 Baby Lasagna dobio je svoju slikovnicu 'Baby Lasagna i mačak Stipe - veliko prijateljstvo' - 3 +0 Baby Lasagna dobio je svoju slikovnicu 'Baby Lasagna i mačak Stipe - veliko prijateljstvo' - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju