Ljubavna trenerica Johanna Lyman je sastavila listu najpoželjnijih stvari koje muškarci stvarno žele raditi u krevetu. Oralni seks i striptiz su samo dvije od skrivenih želja koje možete ispuniti partneru!

1. Više oralnog seksa
To nije iznenađenje, ali iznenađenje je da oni ne žele samo oralni seks. Dečki to smatraju savršenom predigrom, što može biti vrlo dobar način da biste začinili vaš ljubavni život. Naravno, ako se vi s time slažete.

2. Striptiz
Nije bitno što nemate tijelo striptizete jer je bitna namjera. Zaplesati svome muškarcu u krilu za njega je doživljaj jer je ples namijenjen samo njemu. Muškarci su vizualna bića, a zatresete li mu bokovima ispred očiju možete ga u trenu uzbuditi. Nekoliko satova striptiza bit će dovoljno da se opustite.

3. Preuzimanje inicijative
Ponekad se vaš muškarac iscrpljen vraća kući. Dosta mu je donošenja odluka, pa će mu poneki put odgovarati da ga zgrabite za kravatu i odvučete u spavaću sobu.

4. Poželjnost
Muški je ego krhak i odbijanje doživljava vrlo osobno. Ponekad želi inicirati seks, ali boji se da niste na istoj valnoj duljini. No tu je i dublji razlog, a to je da vam on želi biti privlačan i osjećati da ga želite. Tada traži intimnost, a ne samo seks.

5. Zaustavljanje igre
Recite što mislite, a napravite ono što kažete i unutar i izvan spavaće sobe. Jer jedino će tako znati kako se osjećate. Muškarcu morate dati do znanja da radi za vas. On to može podnijeti. Osim toga, to je jedini način izgradnje povjerenja za neku dugotrajniju vezu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju