Lijepo uređeni nokti mnogim su damama imperativ kada je u pitanju izgled.

Uredni, lijepo nalakirani nokti popravljaju raspoloženje, ali i svaku našu odjevnu kombinaciju. Lijepe manikure mamac su za komplimente, a opcija je toliko da svatko uvijek može pronaći boju koja odgovara njegovom trenutnom raspoloženju.

Manikure se prilagođavaju godišnjim dobima i prigodama, a tu su i one klasične manikure kojima se uvijek rado vraćamo poput nude opcija.

Manikure često objavljujemo i na našem profilu na Instagramu. I dok većina njih nađe put do svojih obožavateljica, postoje i one manikure koje vas jednostavno oduševe pa im udijelite na stotine pa i tisuće lajkova.

S obzirom na to da je uvijek dobro imati inspiraciju kada su u pitanju manikure, mi smo pročešljali naš Instagram i u nastavku teksta izdvojili deset opcija koje su vam se baš, ali baš svidjele. Radi se o tako divnim, jednostavnim manikurama koje se lako kopiraju i koje nikad neće biti pogrešan odabir.




 

 





15 manikura koje su naše čitateljice proglasile najelegantnijima Nude manikure uvijek izgledaju elegantno Nude manikure uvijek izgledaju elegantno Nude manikure uvijek izgledaju elegantno +11 Nude manikure uvijek izgledaju elegantno

Baršunasti nokti trend su kojem se žene vraćaju sezonama i to s razlogom Baršunasti nokti Baršunasti nokti Baršunasti nokti +15 Baršunasti nokti

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju