Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea krstili su svoje treće dijete, princa Louisa od Cambridgea.

Galerija Meghan i Pippa na krštenju princa Louisa Meghan i Harry na krštenju princa Louisa Pippa Middleton +0 Meghan u haljini Ralpha Laurena i Pippa u haljini Alessandre Rich Na obred krštenja i malu proslavu u rezidenciji Clarence, domu princa Charlesa i vojvotkinje od Cornwalla, pozvani su samo članovi uže obitelji i najbliži prijatelji.

Među njima su očekivano bile Pippa Middleton i Meghan Markle. Obje dame stigle su na obred u decentnim odjevnim kombinacijama, kako i priliči ovoj prigodi.

Sestra vojvotkinje od Cambridgea nosila je svijetloplavu haljinu dizajnerice Alessandre Rich te je odabrala štikle, torbicu u fascinator u istoj boji.

Meghan je također od glave do pete bila odjevena u komade iste boje. Ona je svoju maslinasto zelenu haljinu američke modne kuće Ralph Lauren nadopunila je salonkama, rukavicama, torbicom, remenom i fascinatorom identične nijanse.

Pogledajte i kakvu je haljinu za krštenje princa Louisa odabrala Catherine Middleton.

Tko je odabrao bolju haljinu za krštenje princa Louisa?

glasova:

Meghan u haljini Ralpha Laurena i Pippa u haljini Alessandre Rich Meghan u haljini Ralpha Laurena i Pippa u haljini Alessandre Rich (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju