Modni trendovi koji svakim danom pomiču granice golišavosti pa kroje odjevne komade koji ne podnose obične gaćice naveli su proizvođače donjeg rublja da im odgovore novim rješenjima. Posljednje u nizu su najminijaturniej gaćice na svijetu koje prekrivaju usku liniju intimne zone

 

Nedavno je najmlađa sestra iz klana Kardashian, Kendall Jenner izazvala niz kritika zbog golišave haljine odabrane za crveni tepih dodjele glazbenih nagrada u Torontu.

No više od činjenice kako je tek 18 godina stara Kendall, inače model i manekenka obukla za njezine godine neprimjerenu haljinu, privuklo je zanimanje za njezino donje rublje. Haljinu zatvorenog kroja intrigantnom su učinili duboki prednji prorezi koji su otkrili golu kožu oko bikini zone, jedini komad rublja kao stvoren za takav kroj nove su minijaturnije gaćice.



C-string
naziv je modela gaćica izrađenih u obliku lista, prednji dio koji prekriva intimno područje obrubljen je plastičnom trakom oko koje je našiven pamučni materijal, a čvrstima na koži ih čini nastavak u obliku slova C koji se proteže po sredini stražnjice.

Gaćice dolaze u niz boja i uzoraka, a brojne dame koje su kupile novi komad donjeg rublja iskazale su veliko nezadovoljstvo zbog neudobnosti prilikom nošenja. Cijena mini gaćica kreće se od 30 pa do 300 kuna ovisno o dizajnu i materijalu.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju