Ležerno, ali promišljeno odijevanje karakteristika je modnog stila bivše Kraljice Hrvatske Ive Balaban. Kako sama ističe pri odijevanju se uvijek vodi provjerenim receptom - kombiniranjem različitih komada odjeće na nepretenciozan način. Za istim se povela i za večernje izdanje i pokazala kako za elegantan stajling nije nužno posezati za uskim večernjim haljinama, njihova dostojna zamjena mogu biti i dnevni komadi odjeće

Crveni tepih na otvorenju oaze za opuštanje i njegu tijela privukao je brojne poznate dame koje su njime kročile u ljetnim modnim kombinacijama. Nepretencioznim stajlingom koji je savršeno odgovarao ležernom prizvuku večeri istaknula se ljubiteljica mode Iva Balaban.

Usku bijelu suknju i svijetlozelenu bluzu Iva Balaban odabrala je za elegantno večernje izdanje

>>Bijela boja: Vladarica proljetne mode

Dva jednostavna komada odjeće idelana i za odlazak za posao ili popodnevnu šetnju gradom Iva je modnim dodacima spretno učinila kombinacijom dostojnom i crvenog tepiha. 

Usku bijelu suknju visokog struka i bluzu u svijetlozelenoj boji ova ljubiteljica mode kombinirala je uz večernju clutch torbicu, zelenu ogrlicu i crvene sandale s remenčićima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju