Večer posvećena modi u najširem smislu koju zvijezde i mediji s nestrpljenjem očekuju je gala večer koja se održava u Metropolitan muzeju u New Yorku. Met bal za koji zvijezde mjesecima unaprijed biraju haljine ove je godine bio u znaku jednog od najzanimljivijih glazbenih smjerova - punka

Večera pod nazivom 'PUNK: Chaos to Couture' poznatim je ljepoticama doista dala na razmišljanje, a njihovi glamurozni odabiri nisu mogli proći neprimijećeno.

Katie Holmes i Beyonce svojim su neobičnim haljinama odlučile doslovno zauzeti crveni tepih

Iako je crveni tepih prije podsjećao na groteskni prikaz baroknih toaleta dame su se doista potrudile i pokazala u najneobičnijem svjetlu.

>> Beyonce: Haljina koja predvodi listu najlošije odjevenih

A riječ neobično savršeno se uklopila uz dvije potpuno različite ljepotice Katie Holmes i Beyonce koje su svojim kreacijama odlučile doslovno zauzeti crveni tepih.

Sviđa li vam se viša fluidna haljina Katie Holmes ili seksi toaleta Beyonce?

glasova:

Bijela haljina otvorenih leđa iz Calvin Klein kolekcije, ukrašena tek prstenom oko vrata te asimetričnim dugačkim šlepom koji su vukao po stepenicama savršeno je naglasila prirodnu ljepotu Katie Holmes.

S druge strane, Beyonce je svoju ljepotu istaknula nešto snažnijim kontrastima. Crna Givenchy haljina naglašenog dekoltea svojim je vatrenim detaljima zapalila crveni tepih, a najviše pažnje je plijenio ekstra dugački šlep koji se poput zapaljenog koplja vukao iza zanosne pjevačice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju