Osnovna uloga traperica je da budu udobne, prate liniju tijela i ističu vrline, a skrivaju mane. Model koji figuru ne oblikuje, naprotiv u potpunosti ju 'jede' posuđen je iz muškog ormara i obožavaju ga sve trendi cure. Jedna od njih je glumica i model Diane Kruger koja je u 3 poteza uspjela nekonvencionalni kroj staviti u kontekst ženstvenog

Njemački model i glumica Diane Kruger od nedavno je glavna zvijezda Chanelove kozmetičke linije Resynchronizing.

Miljenica Karla Lagerfelda koju krasi sneni plavi pogled i pravilne crte lica već godinama je muza i velika promotorica brojnih kreatora, pa dok za crveni tepih bira redom velikane mode u svakodnevnom životu njeguje ležeran nepretenciozan, ali trendi stil.

Pravilo kod nošenja boyfriend jeans modela traperica su obavezne štikle, koje ih čine ženstvenima

>>5 pravila kod kupovine traperica

Poslijepodne na ulicama  Beverly Hillsa Diane je provela u društvu dečka Joshue Jacksona čiju pažnju nije ubirala haljinicom ili minicom nego trapericama kroja posuđenog iz muškog ormara.

>>Diane Kruger: Najljepše štikle Cannesa

Boyfriend jeans model je onaj koji ne ističe obline i ne oblikuje figuru, ali sve trendseterice mu ne mogu odoljeti. Da ovaj šlampavi kroj može izgledati ženstveno glumica je pokazala vješto ga kombiniravši sa štiklama koje je istaknuo i podvrnuti potez na nogavicama.

Brojne dame obožavaju komotni boyfriend jeans i osim uz štikle kombiniraju ga uz sandale i tenisice sa skivenom potpeticom: 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju