Početak trotjedne kraljevske turneje na kojoj će princ William, vojvotkinja Catherine i njihov sinčić George obići Australiju i Novi Zeland, počela je kišnim i vjetrovitim danom u zračnoj luci u Wellingtonu. A upravo su joj vremenski uvjeti zadali modne probleme i uzrokovali Marylin Monroe trenutak

U crvenom kaputu s dvostrukim kopčanjem dizajnerice Catherine Walker te šeširićem koji je prizivao sliku Jacqueline Kenendy te duh 60-tih te s frizurom kojem niti vjetar nije mogao ništa, vojvotkinja je izašla iz zrakoplova s malim Georgeom u naručju. No, vjetar je ipak 'ostavio trag' na njezinom stilu te joj podigao prednji dio kaputa i haljine.

Let od 30 sata nije ostavio posljedice na Catherininin izgled jer joj je tijekom leta u svakom trenutku bila dostupna osobna frizerka i stilistica koje su dio osobne pratnje od 11 članova kraljevskog para, a prije samog pojavljivanja prema okupljenima na pisti u Wellingtonu, Catherine se presvukla u upadljivu i ženstvenu odjevnu kombinaciju.

Štikle od smeđe brušene kože s potpisom Emmy Shoes zaokružili su prvo stilsko poglavlje kraljevskog putovanja koje će zahvaljujući Catherine sigurno biti jedno o modno najosvještenijih ikada.

Kako je Catherine Middleton izgledala prilikom dolaska u Wellington kao i njezine omiljene crvene kapute pogledajte u našoj fotogaleriji:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju