Monika Mamić na svadbi nogometaša Dejana Lovrena bila je jedna od zapaženijih uzvanica. Ponosna mama dvaju dječaka, 4 i pol godine starog Josipa i šest mjeseci starog Jakova, poglede je plijenila vitkom figurom i novom frizurom osvježenom trendi šiškama

Kovrčava kosa godinama je zaštitni znak bivše voditeljice Nove TV Monike Mamić, no ipak svakodnevna briga koju zahtijevaju guste kovrče otkrila nam je lijepa mama nagnala ju je da potraži rješenje.

Prepoznatljivu kovrčavu kosu Monika Mamić osvježila je trendi šiškama

>>Monika Mamić: Zavodnički osmijeh lijepe mame

'Prvi puta sam se odlučila na ovakav konkretan potez što se tiče frizure, sa šiškama se mogu lako poigrati i u trenu promijeniti stil što s dugačkim pramenovima kovrčave kose baš i nije moguće' istaknula je Monika.

>>Top 5 vrsta šiški za savršen ljetni look

Guste šiške rezane od polovice glave i istaknute ostatkom kose zalizane u punđu Monika je pokazala na vjenčanju nogometaša Dejana Lovrena, gdje se osim novim imidžem nakon poroda isticala i zanimljivim stajlingom.

Balon suknju u trendi proljetnim bojama kombinirala je uz crni H&M top, dok je za ples na svadbenom podiju odabrala salonke u bež boji. Masivna ogrlica oko vrata i crveni lak za nokte dodatno su razigrali odabrani stajling lijepe mame. 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju