Skinny je trenutno najpopularniji kroj traperica koji možemo pronaći u svim trgovinama. Ako ste mislili da ovaj uski, elastični model mogu nositi samo mršavice, varate se jer tajna se krije u boji, materijalu, ali i komadima uz koje najbolje pristaju. Doznajte koji model skinny traperica pristaje vašem obliku tijela


1. Punija građa

Odaberite traperice koje su nešto višeg i komotnijeg struka. Boja bi trebala biti nešto tamnija, a preporuka su modeli koji imaju isprani dio na natkoljenicama i tamniji oko listova. Ovaj model kombinirajte uz top i dugačku tuniku.

2. Sportska građa
Žene koje nemaju naglašenih oblina mogu se poigrati s nijansama, bojama, ali i uzorcima koji su ove sezone in. Traperice s uzorkom uskladite uz top i kožnatu jaknu te trendi gležnjače.

>>5 pravila kod kupovine traperica

3. Kruškolika građa
Ovaj oblik tijela opisuju naglašeni bokovi. Odaberite jednobojne skinny traperice tamno plave nijanse te ih kombinirajte uz bluzu ili košulju. Isto tako salonke boja kože dodatno će izdužiti nogu i učiniti je elegantnijom.

4. Građa pješčanog sata
Žene s oblinama trebale bi odabrati udoban model koji ima više elastina i koji nije preuzak u predjelu struka. Izbjegavajte presvijetle nijanse i radije se poigrajte s ispranim dijelovima na području natkoljenice. Skinny model iskombinirajte s topom i sakoom u živoj boji te elegantnim čizmama ili salonkama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju