Njemačku televizijsku i medijsku nagradu Bambi za dizajnericu godine kući je ponijela Victoria Beckham. Za berlinski crveni tepih, na kojem su se okupile brojne zvijezde A liste poznata trendseterica odabrala je crnu toaletu iz vlastite kolekcije kroja koji siluetu izdužuje do maksimuma

Uspjesi poznatih uglednika, političara i zvijezda showbussinesa okrunjeni su poznatom njemačkom nagradom Bambi u Berlinu. Na glamuroznom crvenom tepihu jedna od gošći ali i dobitnica nagrade bila je Victoria Beckham kojoj je priznanje za najbolju dizajnericu godine samo još jedna stepenica do ulaska u modni vrh najboljih.

Za berlinski crveni tepih Victoria Beckham odabrala je crnu haljinu iz vlastite kolekcije

>>Stajling koji si može dozvoliti samo Victoria Beckham

Potvrdio je to i jedan od nedodirljivih modnih moćnika Karl Lagerfeld koji joj je na pompoznoj pozornici Potsdamer Platz teatra uz riječi hvale predao zlatnu statuu Bambija.

Najbolju prezentaciju svog rada Victoria je pak pokazala u crnoj toaleti iz vlastite kolekcije. Prepoznatljiv elegantan kroj koji prati liniju tijela istaknuo je njezinu vitku figuru, dok je dužina haljine koja je prekrila štikle učinila noge i cijelu siluetu izduženima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju