Cekeri, pletene torbe i torbice za plažu ove su sezone preplavili dućane high street brendova, dizajnersku ponudu, društvene mreže..., a osim na plaži mogu se vidjeti i na najglamuroznijim modnim "eventima"

Za to su zaslužen najpoznatije svjetske modne blogerice poput Aimee Song koja potpisuje lifestyle i modni blog Song of Style. Njezine kombinacije kreću se od klasičnih izdanja za plažu pa do jednostavnijih dnevnih kombinacija u koje se ovaj modni dodatak savršeno uklapa.

 

A post shared by Who What Wear (@whowhatwear) on

Osim od rafije, izrađeni su i u kombinaciji s materijalima kao što je koža pa se mogu nositi i u ozbiljnijim prigodama.

U dućanima se trenutačno mogu pronaći jako upečatljivi modeli po povoljnim cijenama - osim od popularne rafije, izrađeni su i u kombinaciji s konkretnijim materijalima kao što je koža pa se mogu nositi u svakoj prigodi.

Kombinirajte ih za svaki dan uz "skinny" traperice i jednostavnu majicu ili bluzu. A ovaj se styling uz još jedan dodatak može nositi i za večer. Dodajte mu komad glamuroznog nakita - npr., viseće zlatne ili srebrne naušnice.

A osim komercijalne ponude, na tržištu je sve više unikatnih, ručno rađenih modela koje ćete zasigurno voljeti nekoliko sezona. Modne marke Sia art iz Zadra ili Božur by Goga Mekovec su neki od njih.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju