Ona obožava pozirati, putovati, voziti se na motociklu, kupati se u moru i skakati u njemu poput delfina - ona se zove Đurđa, ima tri godine i prvi je pas u Hrvatskoj koji je postao internet senzacija. Ova kujica Jacka Russella na svom Facebook profilu ima preko 4.300 obožavatelja koje svakodevno razveseljava svojim razigranim fotografijama

Đurđa je najveća pseća zvijezda u Hrvatskoj, a kako ova neodoljiva trogodišnja kujica živi možete pratiti na njenom profilu na Facebooku.

U svoj zagrebački dom ova rođena zabavljačica stigla je iz Osijeka kao jednoipol mjesečno štene, a njen vlasnik Zvonimir Kušec vrlo brzo shvatio je da njegova krznena prijateljica ima talent zabavljačice.

'Đurđica je bila jedina curica u leglu, ali nije se isticala samo po tome. Bila je pomalo smotana, zabila bi se u nešto ispred sebe, itd.', otkriva Zvonimir.

Sa svojim gazdom i njegovom djevojkom Danijelom Đurđa obožava putovati.

'Bila je u Omišu, Splitu, Sinju, Biogradu, Kornatima, Krku, po Istri i gotovo po cijeloj Slavoniji sve do Vukovara, često odemo na izlet do Varaždina. Zato svi koji se brinu kako će s psom na odmor neka ne brinu. Može im biti samo još bolje i zanimljivije. Pogotovo ako psa naviknu na put još od malih šapa', priča ponosni Đurđin vlasnik.

Najdraže joj je, dodaje, bilo ljetovanje na Visu. Kad vidi more poludi pa u njemu skače poput delfina, jedan od talenata joj je stajanje na podignutim stopalima gazdine partnerice, no najdraža zabava ipak joj je vožnja na motociklu.

'Kad čuje zvuk motocikla raspameti se i skače na motor. Na njemu se baš pravi važna, valjda jednostavno zna da svima izmamljuje osmijehe', smješka se Zvonimir.

Ova pseća avanturistica  ima i svoje zaštitne naočale dok se vozi što privlači mnoge znatiželjne poglede i škljocanje fotoaparata prolaznika koji žele ovjekovječiti Đurđu.

U našoj fotogaleriji zavirite u Đurđin super zanimljiv život i doznajte sve talente ove preslatke kujice Jacka Russella, a u videu pogledajte kako se zabavlja u vodi.
 

 

Razgibavanje u vodi :)

Posted by ĐURĐA the dog on 1. kolovoz 2014

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju