Nina Badrić je prvi dan ljeta proslavila ekskluzivnim nastupom u jednom beogradskom restoranu pjevajući svoje najpoznatije pjesme.

Galerija Nina Badrić i Franka Batelić u istoj haljini Nina Badrić u haljini Krie Designa Franka Batelić u petoj emisiji Plesa sa zvijezdama +0 Franka Batelić u petoj emisiji Plesa sa zvijezdama

Nina Badrić za ovu je priliku odabrala glamuroznu haljinu u ljubičastoj boji s metalik efektom. Riječ je modelu Fabulous dress ili u prijevodu s engleskog nevjerojatnoj haljini s potpisom Kristine Burje i domaćeg modnog brenda Krie Design.

Haljina ima asimetrični porub koji razotkriva noge te se veže u struku i prilagođava figuri pojedine dame koja ju nosi. Karakterizira je jedan dugački rukav i efektan cut-out detalj u gornjem prednjem dijelu modela.

Hrvatska pjevačica je ovu glamuroznu modnu priču zaokružila s blještavim parom sandala-platformi s vrtoglavom potpeticom i s nekoliko decentnih komada nakita.

Nina Badrić u haljini Krie Designa Nina Badrić u haljini Krie Designa (Foto: Antonio Ahel/ATA Images/Pixsell)

Poznata vam je ova haljina? To nije tako čudno s obzirom da je isti model nosila i Franka Batelić u petoj epizodi ovogodišnjeg Plesa sa zvijezdama.

Kristina Burja tada nam je rekla: S obzirom da su cut-out modeli haljina popularni već neko vrijeme te prisutni u Krie kolekcijama, za Franku smo ovaj put izradili naš traženi model haljine koju asimetrija u gornjem dijelu čini uistinu posebnom, a Franki odlično pristaje.

10 parova slavnih žena koje su na crvenom tepihu nosile istu kreaciju Slavne dame vole nositi iste kreacije na crvenom tepihu Nicole Kidman i Dee Ocleppo u istoj Etro haljini Keira Knightley i Paris Jackson u istoj Gucci haljini +7 Karlie Kloss i Elizabeth Debicki u istom Schiaparelli kombinezonu

Riječ je o modelu u kojem će zablistati baš svaka žena, dostupan je u veličinama od XS-a do XXL-a, a prodaje se po cijeni od 640 eura.

Franka Batelić u petoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u petoj emisiji Plesa sa zvijezdama (Foto: Nova TV)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju