Nakon što je ljeto provela na Hvaru, Nina Badrić oprostila se od tog voljenog otoka na kojem ljetuje svake godine i vratila se kući. Za oproštaj od ljeta pjevačica je na svom Instagramu objavila tri fotografije na kojima pozira u savršenom ljetnom modnom izdanju.

Galerija Nina Badrić Nina Badrić nosi bijelu pamučnu haljinu dizajnerice Zorane Plenković - 3 Nina Badrić nosi bijelu pamučnu haljinu dizajnerice Zorane Plenković - 2 +2 Nina Badrić nosi bijelu maksi haljinu dizajnerice Zorane Plenković

Okružena zelenilom i kamenom, Nina Badrić pozirala je s osmijehom na licu ispred šarmantne ljetne kuhinje. Pjevačica na fotografijama nosi pamučnu bijelu haljinu maksi dužine koja se čini vrlo lagana i udobna te kao savršen odabir i za najveće ljetne vrućine.

Sada kad su vrućine popustile i dani postali ugodniji, Nina je preko haljine odjenula odjevni komad nalik dugačkom lepršavom prsluku elegantnog uzorka grana s listićima. Nininu bijelu haljinu s naramenicama potpisuje hvarska dizajnerica Zorana Plenković, koja kreira haljine s ručno rađenim printom te nakit od poludragog kamenja i srebra.

Ninina dugačka haljina nema nikakav print te je minimalističkog dizajna, a upravo je zbog svoje jednostavnosti savršena za kombiniranje s raznim drugim odjevnim komadima, kao i modnim detaljima. Pjevačica je svoj stajling upotpunila decentnim nakitom, tankim zlatnim lančićem s križićem i narukvicom, a na jednoj fotografiji nosi i ljupki buket cvijeća u ruci.

Hvala ti ljeto 2023. Bilo si nježno i blago prema meni. Još te ne dam i krast ću sve tvoje sunčane dane al' valja doma poć', poručila je Nina Badrić uz fotografije koje nas podsjećaju da se još jedno ljeto bliži kraju, ali veselimo se i jeseni.

  Nina i Severina: Koja dama nosi bolji model obožavanih natikača? Hermes natikače Nina Badrić Nina Badrić i Severina +2 Hermes natikače

Nina Badrić u omiljenoj haljini koje se ne želimo odreći još neko vrijeme Nina Badrić Haljina modnog brenda Acler Zara, 35,95 eura +6 H&M, 44,99 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju