Pjevačica Nina Badrić vikend je provela radno. Zajedno s kolegom Petrom Grašom, s kojim je nedavno snimila i duet, Nina je nastupila na Banja Luka Festu.

Galerija Nina Badrić Haljina modnog brenda Zimmermann Haljina modnog brenda Zimmermann +1 Haljina modnog brenda Zimmermann

Uoči nastupa pjevačica je na Instagramu podijelila fotografiju uz poruku "Još malo" na kojoj pozira u mini haljini modnog brenda Zimmermann.

Radi se o australskom brendu koji su početkom 90-ih godina pokrenule sestre Simone i Nicky. Privlačnost haljina ovog brenda leži u njihovoj boemskoj estetici, umjetničkim detaljima, razigranim krojevima i prozračnim materijalima.

Haljina modnog brenda Zimmermann Haljina modnog brenda Zimmermann (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Nina se odlučila za njihovu slojevitu haljinu napravljenu od svile na kojoj dominiraju crveni tonovi. Ima duge puf rukave i visoki ovratnik te stegnuti dio za isticanje struka.

Prozirna suknja brinete iz centra Zagreba kojoj su šik sandale savršen par Zagrebačko street style izdanje Zagrebačko street style izdanje u prozirnoj suknji Zagrebačko street style izdanje u prozirnoj suknji +7 Limeta-zelene štikle

Baš posebne sandale sa zagrebačke špice mnogim su ženama na listi želja Sandale modne kuće Valentino iz linije Roman Stud Sandale modne kuće Valentino iz linije Roman Stud Zgodna brineta u sandalama modne kuće Valentino +4 Sandale modne kuće Valentino iz linije Roman Stud

Razigrana haljina ima i efektnu kapuljaču i svilene trakice. Trenutno se nalazi na sniženju pa umjesto 1850 košta 110 eura.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju