Dok Nina Badrić uživa na Lastovu, mi uživamo u njezinim ljetnim odjevnim kombinacijama.

Na posljednjoj fotografiji koju je podijelila s pratiteljima na Instagramu, pjevačica nosi haljinu domaćeg modnog brenda Krie Design.

Duga haljina s jednim spuštenim ramenom ukrašena je efektnim resama, a osim u sivoj boji koju nosi Nina, dolazi u ružičastoj, crnoj, tirkiznoj i narančastoj boji te u veličinama od XS do XXL. Cijena haljine, koja je dio ljetne kolekcije brenda, je 120 eura.

Nina nosi haljinu brenda Krie Design Nina nosi haljinu brenda Krie Design (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Nina je haljinu uparila sa zlatnim sandalama koje nosi već nekoliko sezona. Radi se o modelu ravnih potplata s Asosa, s tankim remenčićima koji se mogu vezati na različite načine.

Nina Badrić zablistala u haljini koju krase baš posebni detalji Nina Badrić Haljina modnog brenda Zimmermann Haljina modnog brenda Zimmermann +1 Haljina modnog brenda Zimmermann

Nina Badrić: Haljina kao za vile koja dolazi s pričvršćenom metalnom ogrlicom Nina Badrić i Petar Grašo na Melodijama Jadrana - 7 Nina Badrić i Petar Grašo na Melodijama Jadrana - 2 Nina Badrić i Petar Grašo na Melodijama Jadrana - 6 +5 Nina Badrić nosi haljinu brenda Taller Marmo

Nina ih ljeti nosi u raznim kombinacijama, a ovim izdanjem potvrdila je da izgledaju sjajno i uz duge haljine.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju