Nina Badrić trenutno se nalazi na odmoru u St. Moritzu – mondenom skijalištu u Švicarskoj kojeg posjećuju brojni poznati i slavni.

Galerija Nina Badrić Zuhair Murad smoking-haljina, 5100 eura Nina Badrić s kratkom kosom na Zlatnom studiju 2024. godine +0 Istu haljinu nosila je američka manekenka Jordyn Woods na Muradovoj reviji visoke mode u Parizu

Nina Badrić na svojem Instagramu rado dijeli detalje sa svojih putovanja, ali i inspiracije za modne igre. Nedavno je na društvenim mrežama podijelila i jedno upečatljivo večernje izdanje sa svojeg odmora u St. Moritzu.

Hrvatska pjevačica u Instagram reelu nosi dugu crnu haljinu. Riječ je o haljini proslavljenog libanonskog dizajnera Zuhaira Murada, a koja je nadahnuta izgledom sakoa od smokinga.

Maksi haljina je napravljena od materijala cady koji je savršen izbor za večernju odjeću – ne gužva se, ugodan je na dodir, a lijepo pada niz tijelo i laska figuri.

Ovaj model naglašenih ramena obrubljen je satenskim šiljatim reverima, dok su manžete i džepovi ukrašeni svjetlucavim kristalima i šljokicama.

Zuhair Murad smoking-haljina, 5100 eura Zuhair Murad smoking-haljina, 5100 eura (Foto: Net-a-porter.com)

Nina je ovo glamurozno izdanje zaokružila s prozirnim štiklama, bijelom pismo torbicom te s nekoliko decentnih komada nakita.

Isti model haljine nosila je i američka manekenka Jordyn Woods - na predstavljanje nove haute couture kolekcije Zuhaira Murada u Parizu u siječnju ove godine.

Istu haljinu nosila je američka manekenka Jordyn Woods na Muradovoj reviji visoke mode u Parizu Istu haljinu nosila je američka manekenka Jordyn Woods na Muradovoj reviji visoke mode u Parizu (Foto: Profimedia)

Skratila kosu: Nova frizura Nine Badrić koja je oduševila obožavatelje Nina Badrić s kratkom kosom na Zlatnom studiju 2024. godine Nina Badrić na Melodijama Jadrana 2023. godine Nina Badrić na koncertu u Areni 2020. godine +5 Nina Badrić s dugom plavom kosom na reviji Roberta Severa 2016. godine

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju