Eva Longoria uvijek privlači pažnju svojim modnim izborima. Tako je bilo i na svečanom tepihu uoči 95. dodjele nagrada Oscar na kojima se pojavila u ulozi prezenterice.

Galerija Eva Longoria u haljini Zuhaira Murada na Oscarima 2023. - 3 Eva Longoria u haljini Zuhaira Murada na Oscarima 2023. - 2 Eva Longoria u haljini Zuhaira Murada na Oscarima 2023. - 1 +2 Eva Longoria u haljini Zuhaira Murada na Oscarima 2023. - 5

Eva Longoria blistala je u odvažnoj kreaciji s potpisom Zuhaira Murada iz njegove proljetne kolekcije visoke mode za 2023. godinu.

Točnije, nosila je maksi haljinu napravljenu od poluprozirnog materijala ukrašenog svjetlucavim kamenčićima i biserima.

Najviše pažnje privukao je njezin duboki dekolte, odnosno duboki izrez na prednjem dijelu haljine koji je dopirao do struka. Riječ je o odvažnom modnom potezu koji se ne viđa često na Oscarima.

Eva Longoria u haljini Zuhaira Murada na Oscarima 2023. - 2 Eva Longoria na Oscarima je nosila haljinu Zuhaira Murada (Foto: Afp)

Američka glumica, redateljica i producentica na Oscarima je željela izgledati poput diskokugle. Tako je barem izjavila u intervjuu Laverne Cox prije svečane dodjele.

Željela sam izgledati poput diskokugle. Ljudi mogu plesati oko mene, tako svjetlucam.

Najpopularnija boja na Oscarima: Slavne dame koje su za svečani tepih odabrale – vjenčanice Bijela haljine nalik na vjenčanice dominirale su ovogodišnjim Oscarima Emily Blunt u haljini modne kuće Valentino na Oscarima 2023. Michele Yeoh u Diorovoj haljini na Oscarima 2023. +7 Halle Berry na Oscarima 2023. godine

17 najljepših haljina na svečanom tepihu ovogodišnjih Oscara Najljepše haljine na ovogodišnjim Oscarima Halle Berry u haljini Tamare Ralph na Oscarima 2023. - 6 Lady Gaga u haljini modne kuće Versace +14 Nicole Kidman u haljini modne kuće Armani

Upečatljiva haljina nije zahtijevala mnogo dodatnih ukrasa. Eva Longoria sparila ju je s nekoliko decentnih komada nakita i bijelim sandalama platformama.

Je li haljina Zuhaira Murada poželjan izbor za Oscare?

glasova:

Haljina iz haute couture kolekcije za proljeće 2023. godine Zuhaira Murada Haljina iz haute couture kolekcije za proljeće 2023. godine Zuhaira Murada (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju